2019 yılı Elazığ’ın yılı oldu.

Yılbaşından beri Elazığ’da müjdelerin ardı arkası kesilmedi.

Geçtiğimiz günlerde Kanal Fırat Televizyonunun duyurduğu Elazığ’a Saka Tekstil tarafından yapılacak fabrikanın ayrıntılarını belli olmaya başladı.

Elazığ’da 3 bin 500 kişinin istihdam edileceği fabrikayla ilgili güzel gelişmeler devam ediyor.

Elazığspor’un transfer tahtasının açılması ile ilgili İstanbul’da büyük çaba harcayan Vali Kaldırım, bu esnada Elazığ’a yatırım yapılması noktasında da çalışmalarda bulundu.

Elazığ’a yatırımcı çekme noktasında uzun mesailer harcayan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ’da 3 bin 500 kişinin istihdam edeceği müjdesini duyurdu.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,  3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olan en büyük entegre tekstil yatırımı üzerinde son değerlendirmeleri yaptıklarını ve yer tahsisi yapılan Saka Tekstil’in önümüzdeki haftaya çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.

KALDIRIM: SAKA TEKSTİL HAFTAYA KAZMAYI VURUYOR

Vali Kaldırım, yaptığı açıklamada; “İlimize 3500 kişiyi aşkın istihdam sağlayacak olan Türkiye’nin yeni nesil en büyük entegre tekstil yatırımı üzerinde son değerlendirmeleri yaptık. Yer tahsisi yaptığımız Saka Tekstil haftaya kazmayı vuruyor. Bu önemli yatırım aziz şehrimize hayırlı olsun...” dedi.

HABER: KEVSER ÖZ