Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Bükardı ve Erimli Belediye Başkanları 22 Aralık tarihinde AK Partiye geçmişti.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Bükardı Beldesinde bağımsız belediye başkanı seçilen Hüseyin Açmaz ve Erimli Beldesinde Demokrat Partiden Belediye Başkanı seçilen Cihan Yılmaz, AK partiye saflarına katılmıştı.

Belediye Başkanları Hüseyin Açmaz ve Cihan Yılmaz'a, 22 Aralık’ta düzenlenen  AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında parti rozeti takılmıştı.

Yılmaz ve Açmaz'ın parti rozetini, Elazığ'ı ziyaret eden TBMM eski başkanı ve son başbakan Binali Yıldırım takmıştı.

Bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile katıldığı AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Elazığ’ın Arıcak ilçesine bağlı Erimli ve Bükardı belediye başkanları rozetlerini AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş taktı.

Rozet takma töreni AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Belediye Başkanları Hüseyin Açmaz ve Cihan Yılmaz’ın hatıra fotoğrafı çekmesi ile son buldu.