Elazığ Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSFALT A.Ş. beraberliğinde asfalt paneli düzenlendi. Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonu’nda düzenlenen ve 3 gün sürecek olan panelde, Elazığ Belediyesi canlı casino Fen İşleri personeli, İl Özel İdare, Karayolları Bölge Müdürlüğü, ilçe ve belde belediyeleri ile asfalt sektöründe hizmet sunan yüklenici firma çalışanlarına sektördeki son bilgi ve teknolojik gelişmeler hakkında bilgi verilecek.


Şehirleri şehir yapan ve daha yaşanılabilir kılan ana unsurun ulaşım olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, göreve başladıkları ilk günden itibaren Elazığ’ın kolay ve kaliteli yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi ana ilke olarak kabul ettiklerini söyledi.


Hizmet önceliklerinin ihtiyaca göre şekillendiğini ifade eden Yanılmaz, “Bizler hizmet götürürken, insanların mahallelerine, sokaklarına, ırklarına, dinlerine, dillerine ve siyasi yapılarına göre ayırmayacağımızı her zaman belirttik. Bizim hizmet önceliğimiz ihtiyaca göre şekillenir. İhtiyaç varsa oraya hizmet götürmek zorundayız. Bizim estetikten yoksun bir iş yapma gibi lüksümüz yok. Gerekirse daha çok çalışacağız, daha fazla zaman ayıracağız ama estetikten ve kaliteden asla taviz vermeyeceğiz. Aynı zamanda da yapılan işin en ekonomik koşullarda hayata geçirilmesi lazım. Çünkü biz kendi cebimizdeki parayı harcamıyoruz, toplumun bize emanet ettiği parayı harcıyoruz” dedi.


Başkan Yanılmaz’ın konuşmasının ardından panel İSFALT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç.Dr. İbrahim Sönmez, Kalite Kontrol Şefi Süleyman Girit ve Uygulama Müdürü Fethi Turgut tarafından yapılan sunumlarla sona erdi.