Elazığ’da Başarılı Çalışmalar Yapan Ahmet Özcan Sevinç, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Oldu

Elazığ’da 2015 ile 2020 yılları arasında Elazığ Emniyet Müdürlüğü emrinde çeşitli başarılı görevlerde bulunan Emniyet Müdürü Ahmet Özcan Sevinç, 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığı emrine atandı.

Elazığ’da Başarılı Çalışmalar Yapan Ahmet Özcan Sevinç, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Oldu

Elazığ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 2015 – 2020 yılları arasında çeşitli görevlerde bulunan ve yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren vatandaşların gönlünde taht kurmayı başaran Emniyet Müdürü Ahmet Özcan Sevinç 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığı emrine atandı.

Balıkesir Sındırgı Alacaatlı köyünde çiftçi bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen Ahmet Özcan Sevinç, İlk ve ortaokulu köyünde okuduktan sonra 1990 - 1994 yılları arasında polis akademisinde okuyup Türkiye'nin değişik illerinde farklı birimlerde çalıştı.

Elazığ’da 2015-2020 yılları arasında,  Karakoçan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Keban İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü Görevlerinde bulundu.

24 Ocak tarihinde Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında Keban İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden depremin merkez üssü olan Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Deprem sonrasında yardımların adil bir şekilde dağıtılması ve asayiş hizmetinin aksamadan vatandaşlara sunulması için etkin bir şekilde görev aldı.

Elazığ’dan Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atan Ahmet Özcan Sevinç, Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevindeiken 1.sinif emniyet müdürü rütbesine terfi ederek teftiş kurulu başkanlığı emrine atandı.

Kanal Fırat Medya Grubu olarak 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Özcan Sevinç’e yeni görevinde başarılar diliyoruz…

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2021, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Rıfat ILGAZ
Rıfat ILGAZ - 2 yıl Önce

Hayatında başarılar.

SIRADAKİ HABER

banner137