Elazığ’da Başlatılan Kampanya İlk Günden Büyük Ses Getirdi

Kanal Fırat Televizyonu ve www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi tarafından Elazığ’daki yardıma muhtaç vatandaşlara dikkat çekmek amacıyla bir kampanya başlatıldı. Ramazan ayı boyunca, zengin toplu iftar yemekleri vermek yerine bu yemeklere ayrılacak bütçenin yardıma muhtaç insanlara dağıtılmasını amaçlayan kampanya daha ilk günden büyük ses getirdi.

Elazığ’da Başlatılan Kampanya İlk Günden Büyük Ses Getirdi

Bu ramazan ayında Elazığ’da yardımlaşma ve dayanışma duygusunu artırmak ve şehirde yaşayan maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara destek olmak amacıyla Kanal Fırat ve elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi tarafından kampanya başlatıldı.

TOPLU İFTAR YEMEKLERİ YERİNE MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN ELAZIĞLILAR MUTLU EDİLSİN!

Elazığ’da; il yöneticileri, kurum ve kuruluşlar, STK ve odaların kendi üyelerine ve belirli bir kesimin üstündeki insanlara yönelik düzenleyeceği zengin toplu iftar yemeklerinin bu ramazan ayında yapılmaması ve o toplu iftar yemeklerine ayrılacak olan bütçenin Elazığ’daki maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara dağıtılması amaçlanıyor.

KAMPANYA RAMAZAN AYI BOYUNCA SÜRECEK

Elazığ’da neredeyse her mahalle ve her sokakta maddi durumu iyi olmayan çok sayıda vatandaşın olduğu bu dönemde; maddi seviyesi orta ve üstünde olan insanların katıldıkları ve büyük israfın yaşandığı toplu iftar programlarının iptal edilmesi ve oraya ayrılan bütçenin en azından bu ramazan ayında yardım kolisi şeklinde yada nakit olarak maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara verilmesi bekleniyor.

KANAL FIRAT CANLI YAYININDA KAMPANYA BAŞLATILDI

Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan ve saat 23.00’da başlayan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programında başlatılan kampanya daha ilk günden büyük ses getirdi.

Programın canlı yayın konuğu olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da başlatılan bu kampanyaya destek vereceklerini açıkladı.

ASİLHAN ARSLAN: KAMPANYANIZA İLK DESTEK BİZDEN

Başkan Arslan, “Duygularımıza tercüman oldunuz. Biz bu konuyu Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Bey ile Almanya, Hollanda ziyaretinde de konuştuk. İnşallah böyle bir başlangıç olur dedim. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak toplu iftar yemeklerinin olmasını istemiyoruz. Fakirlerimizin sofrasında olabildiğimiz kadar olalım, Ramazan paketlerimizi, yardımlarımızı dağıtalım, belediyemizin iftar çadırlarında iftarlarımızı verelim ama birbirilerimizi ağırladığımız iftar programları olmasın diye umut ediyorum. İnşallah şehrimiz bu konuyu sahiplenir, bu duyarlılığı gösterir. Bizlerde mutlu oluruz. Kampanyanıza ilk destek bizden” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Elazığlı vatandaşlar Kanal Fırat whatsapp iletişim hattı üzerinden kampanyaya destek olduklarını belirten çok sayıda mesaj attılar…

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137