Elazığ’da Doğu Anadolu Sürücü Kursları Bölge Toplantısı Yapıldı

Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Bölge Toplantısı Elazığ’da gerçekleştirildi.

Elazığ’da Doğu Anadolu Sürücü Kursları Bölge Toplantısı Yapıldı

Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Bölge toplantısı Elazığ’da yapıldı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya Türkiye sürücü kursları Konfederasyonu Genel Başkanı Nusret Türker, Doğu Anadolu sürücü kursları Federasyonu başkanı Kenan Çetin’in yanı sıra dernek üyeleri katıldı.

Toplantıda bölgenin sürücü Kurslarıyla yılda bir defa belirlenen taban fiyat çalışmaları ile kursların sorunları görüşüldü.

OĞRAŞ: AMACIMIZ EĞİTİMİN KALİTESİNİ YÜKSELTMEK

Elazığ Sürücü Kursları Dernek Başkanı Yavuz Oğraş, amaçlarının eğitimi geliştirmek olduğunu söyledi. Oğraş, “Toplantımızın amacı eğitimin kalitesini yükseltmek ve Elazığ halkına özellikle ehliyet alacak kursiyerlerimize daha kaliteli eğitim vermek için zahmet ettiler. İnanın ki Elazığ’ın daha kaliteli eğitim alması için kursiyerlere daha özverili davranmamız için gerekli çalışmayı bugün yapacağız” şeklinde konuştu.

TÜRKER: TABAN FİYATI BELİRLENMESİYLE 2023 YILINDA KURSLAR BU FİYATI UYGULAYACAK

Türkiye Sürücü Kursları Konfederasyonu Genel Başkanı Nusret Türker, Bu yıl ki sürücü kurslarının taban fiyatını Elazığ’da belirleyeceklerini belirti. Türker, “bugün burada bölgenin kurslarıyla ve Elazığ’ımızın kurslarıyla taban fiyatımızı belirleyeceğiz. Sürücü kursları yılda bir defa taban fiyat belirliyor bu taban fiyat aralık ayının ilk haftasından itibaren bütün bölgede gerçekleşmiş olacak dolayısıyla taban fiyatı belirleyip önümüzdeki 2023 yılında kurslar bu fiyatı uygulayacaklar bununla ilgili tüm çalışmalar yapıldı bütün bölgedeki dernek başkanları bölgelerindeki kurslarla beraber istişareler yaptılar bizde bugün bölgede uygulayacağımız taban fiyatın son şeklini verip toplantımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

ÇETİN: BİZ ŞUAN BÖLGEDE UCUZA EHLİYET VERİYORUZ

Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyon Başkanı Kenan Çetin’de fiyatın yüksek olması halinde eğitimlerini daha kaliteli vereceklerini ifade etti. Çetin, “Bölgemiz için Elazığ için iyi bir çalışma olacak biz fiyatı ne kadar yüksek tutarsak biz eğitimde o kadar kaliteli olacağız biz direksiyon eğitimlerini daha kaliteli vereceğiz biz şuan bölgede ucuza ehliyet veriyoruz, sürücü belgelerimizi biz ucuz veriyoruz. Biz hak ettiğimiz parayı almamız lazım özel öğretim kurumları genel müdürüne bağlı sürücü kurslarıyız biz yarı özel bir işletmeyiz yani bir devlet kurumu gibiyiz bizim çalışan personellerimiz, araçlarımız hepsi resmi araç kayıt altında” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BÖLGEMİZ İÇİN BURADAYIZ

Güneydoğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyon Başkanı Mansur Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyledi. Yılmaz, “Bizde burada yapılacak olan taban fiyatla ilgili birlik ve beraberlik için bölgemiz için burada bulunmaktayız ev sahipliği içinde Elazığ Dernek Başkanıma da teşekkürlerimi sunuyorum” diye ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137