Elazığ’da Ekmeğe Zam Geldi! Vatandaşlar Kara Kara Düşünüyor

Kimileri makarna ile kimileri pilav ile tüketiyor. Sofralarımızın olmazsa olmazı başımızın tacı ekmeğe zam geldi. Somun ekmekte fiyat farkı uygulanırken, açık ekmekte ise gram düştü. detaylar haberimizde.

Elazığ’da Ekmeğe Zam Geldi! Vatandaşlar Kara Kara Düşünüyor

Bu defa ekmeğin tuzu değil, gramajı kaçtı.

Somun ekmeğe zam gelirken açık ekmekte de gram düşüşüne gidildi.

2 lira 50 kuruştan satılan 320 gram açık ekmeğin gramı artık 250 gram,1 lira 50 kuruştan satılan somun ekmek ise 200 gramdan 210 grama çıktı fiyatı da 2 lira olarak belirlendi.

Ekmeğe gelen zamdan fırıncılar memnum, çünkü onlarda un fiyatlarındaki yükselişten şikayetçi.

Ekmeğe gelen zammı haklı bulan vatandaş da var, zam haberini duyduktan sonra kara kara düşünende.

Video:

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2021, 19:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bozo23
Bozo23 - 3 yıl Önce

Allah vere 10 lira ola. Bu bizim saksakci gakgoslara az bile. Kimseden de bir tepki çıkmaz. Koyun gibi gudulmeye alışmışlar.

Ataberk
Ataberk @Bozo23 - 3 yıl Önce

Ülkede her şeyin fiyatı sabit kalırken zam yapan fırıncıları kınıyorum.

Kral 23
Kral 23 - 3 yıl Önce

Ülke bitri oy vemrye devam edin

Nuri
Nuri - 3 yıl Önce

Gerçek Enflasyon %50 ama zam üstüne zam var ama zamlar enflasyonu artırmıyor. Önemli değil halk memnun halinden

Hırsızlartrr
Hırsızlartrr - 3 yıl Önce

Allah hepinizin belasını versin. Akp

23
23 - 3 yıl Önce

DİYANET CUMA HUTBESİ 17 EYLÜL 2021

CUMA HUTBESİ'NİN KONUSU: "Ticaret Hayatında Helal Haram Bilinci"

Muhterem Müslümanlar!

Allah Resûlü (s.a.s)’in âdetiydi. Medine pazarına gider, oradaki insanlarla hasbihal eder ve pazarın durumunu kontrol ederdi. Yine böyle bir gün pazar yerinde dolaşırken bir buğday satıcısına rastladı. Buğday yığınını eliyle yokladı. Üstü kuru olan buğdayın altı ıslaktı. Sebebi sorulduğunda satıcı, buğdayların yağmurdan ıslandığını söyledi. Bunun üzerine Sevgili Peygamberimiz (s.a.s) satıcıyı şöyle uyardı: “Öyleyse insanların görmeleri için ıslak olan kısmı üste koyman gerekmez miydi? Bizi aldatan, bizden değildir!”

uğur
uğur @23 - 3 yıl Önce

Burada ilginç olan, senin halen daha Diyanet'in söylediklerine kulak vermen. "Ucuz almak için pazara akşam gidin." diyen bir Diyanet. Geçin bu işleri. Gelen zamları esnaf canı sıkıldığı için yapmıyor. Ülkede her şeye zam gelirken, ekmeğin fiyatının aynı kalmasını bekleyemezsiniz. Ülkede her şeye zam gelirken kalkıp "Ama İmamoğlu şuya jam yaptı haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" diyen fanatikler gibi.

ELAZIĞ DEĞİL ELAZİZ
ELAZIĞ DEĞİL ELAZİZ - 3 yıl Önce

EKMEK YOKSA PASTA YESİNLER (SARAYDAKİLER) FAİZ DÜŞMEDİKÇE BU ZAMLARIN SONU GELMEYECEK HÜKÜMET KAŞIKLA VERDİĞİNİ KEPÇEYLE TOPLUYOR.

Meva23
Meva23 - 3 yıl Önce

Yav Gakgo ekmeğe %30 dan fazla zam geldi . Biz %5 zam aldık nasıl olacak şimdi aradaki %25 fark nereden karşılanacak. Sayın Zeki Bey bunuda gündeme getirebilirmisin ? Ödül aldınız o kadar değil mi yani can abim

23
23 - 3 yıl Önce

Allah’a ve ahiret gününe inanan bir mümin, işinde ve ticaretinde harama ve gayr-ı meşru kazanç yollarına başvurmaz. Ölçü ve tartıda adaletsizlik yapmaz. Malını satmak için yemin etmez. Karaborsacılık yapmaz, fırsatçı davranmaz. Fâhiş fiyatlarla insanları mağdur etmez. Alışverişte fiyatları kızıştırmaz, başkasının pazarlığını bozmaz. Hâsılı, dünya hırsına kapılıp da harama bulaşmaz.


SIRADAKİ HABER

banner137