Elazığ’da Geniş Çaplı Asayiş Uygulaması Yapıldı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde geniş katılımlı asayiş uygulaması gerçekleştirildi.  

Elazığ’da Geniş Çaplı Asayiş Uygulaması Yapıldı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde huzur ve güvenliği sağlamak için asayiş uygulamalarını sürdürüyor. Bu çerçevede narkotik, asayiş ve trafik ekiplerince asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Başta İcadiye Mahallesi Balakgazi Caddesi (Hozat Garajı) olmak üzere kent genelinde birçok noktada polis ekiplerince çalışma yürütüldü.

Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde sürücülere alkol testi yapılırken aynı zamanda yüzlerce araç ile çok sayıda kişinin kaydı sorgulandı.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yeterli değil
Yeterli değil - 2 yıl Önce

Sayın emniyetimizden en başta trafiği düzenlemelerini, yol ve kaldırım işgalini önlemelerini istiyoruz. Malesef polislerimiz yeterli çalışmayı diğer kurumlarda olduğu gibi onlarda neme lazım deyip göstermiyor. Bir olay olsa en son polis gidiyor noktasına geldik..

A
A - 2 yıl Önce

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu lisesi yanındaki ormanlık alanda gencecik öğrenciler günün her saatinde uyuşturucu kullanıyor. Burası tam şebekenin odağı günde en az 50 kişi gelip uyuşturucu kullanıyor. Kaç kere ihbar ettik ne gelen var ne giden. Yazıktır bu gençlere engelleyin şu mübarek gün

Elazığ23
Elazığ23 - 2 yıl Önce

Sayın il emniyet müdürünün bu kadim şehrin sükûnetini kaldıramadığı aşikardır.
Bu konuda halen söylüyoruz caddeler sokaklar silah satıcıları ile dolu pasajlar uyuşturucu satıcılar ile kaynıyor yazık bu memlekete yazık bu ELAZIĞ adına sükunet şehrini tez vakitte vali bey emniyet müdürü sayın savcı ve hakimlerle sağlamak gerekmektedir.

Ali
Ali - 2 yıl Önce

Eğitimin önemini göz ardı ettik sonuçlar pahalıya mal oldu.

Ali
Ali - 2 yıl Önce

Trafik kurallarına uymayanlara göz yumulmamalı. Bunlar kurallara uyanlar için tehdit

Vatandaşın biri
Vatandaşın biri - 2 yıl Önce

Sayın müdürüm resmi ekiplerin yapacağı iş belli sivil ekipler ara sokaklarda tek kişi devriye atacak ailenin çocuğun kadının geçmeye korkacağı sokak iş hanı kuytu yerleri kontrol edecekki suçlu bilsin heran karşıma polis gelebilir suça yeltenemeyecek

Yeter artık trafik cezaları bıktırdı
Yeter artık trafik cezaları bıktırdı - 2 yıl Önce

Trafik polisinin tek işi ceza kesmek olmuş. Yeter artık vAllahi bıktık milleti isyan ettirmeyin! Trafik akışı ışıklar da, kavşak güvenliği mobese, ceza kesme işi trafik polisleri

SIRADAKİ HABER

banner137