ELAZIĞ’DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR!

Elazığ’a bir  yatırım müjdesi daha.. TALO DERİ Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo, doğup büyüdükleri ve ticarete başladıkları topraklara büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde 12 bin metre kare alana TALO Deri Ürünleri İç ve Dış Ticaret Firması Elazığlı Hemşehrimiz Gürkan Talo tarafından 700 kişinin istihdam edileceği bir fabrika kurulacak.

ELAZIĞ’DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR!

Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika bacaları bir bir yükseliyor.

Elazığ’da ticari faaliyetlerini başarılı bir şekilde yürüten Talo Deri Ürünleri İç ve Dış Ticaret Firması’nda şehre bir yatırım atağı geldi.

Firma, Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde 12 bin metrekare alanda Türkiye’nin en büyüğü ve Avrupa’nın 3’üncü fabrikasını kuracak.

700 kişiye ekmek kapısı olacak fabrika Türkiye’nin en büyük kapasiteli çanta fabrikasında özelliğini taşıyor.

TALO DERİ Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo, doğup büyüdükleri ve ticarete başladıkları topraklara büyük bir yatırım gerçekleştirmenin en büyük hayalleri olduğunu ifade ederek, ”Birçok il ve o illerin önde gelen isimleri bu büyük yatırımı kendi şehirlerine yapmamız için ısrarcı oldular ve bir çok kolaylıklar teklif ettiler. Ama benim hayalim bu yatırımı Elazığ’a yapmak idi ve bu hayalimi de çok şükür gerçekleştirdim. Bu sürece gelene kadar desteklerini esirgemeyen Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk’e, bu büyük yatırımımızı Elazığ’a kazandırma noktasında her daim motivasyonumuzu yüksek tutan ve 6. Bölge Teşviklerini ilimize kazandıran eski dönem ETSO Başkanı İdris Alan’a, desteği olan herkese ve ilimizin güzide basın kuruluşlarına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2022, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137