Elazığ’da HDP'li Başkanla Birlikte 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Elazığ'da polis ve jandarmanın ortak çalıştığı terör soruşturması kapsamında Sarıcan Belde Belediyesi'nin HDP'li Başkanı Bekir Polat ile sözde eşbaşkan Canan Tağtekin ile birlikte 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

Elazığ’da HDP'li Başkanla Birlikte 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birimler terör örgütü PKK/KCK ile ilgili çalışma yaptı.

Güvenlik güçlerinin ortak yaptığı 8 aylık çalışmada Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Sarıcan Belde Belediyesi'nin HDP'li Başkanı Bekir Polat ile sözde eş başkanı Canan Tağtekin ile birlikte bir kişi daha bölücü terör örgütü üyesi olmak suçundan bugün gözaltına alındı.

Sarıcan Belediyesi önünde jandarma ekipleri tedbir alırken, terör ekipler de hem şüphelilerin adreslerinde hem de belediye de arama yaptı.

Arama da ele geçirilen çeşitli dokümanlara el konulduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin ifadesi alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Musa
Musa - 4 yıl Önce

kahrolsun pkk kck inşAllah hak etikleri cezayı alacaklar bunlar nasıl insan anlamıyorum hem bu ülkenin polisine askerine kurşun sıkacaksınız hem de kabul etmediğiniz o ay yıldızlı bayrağımızın altında maaş alacaksınız kaleş pkk ya yardım edeceksiniz yok öyle bi dünya BU KONUDA SAYIN İÇ İŞLER BAKANINI SAYIN CUMHURBAŞKANINI TAKTİR EDİYORUM

ALİ
ALİ - 4 yıl Önce

SARICAN BELDESİ Bİ ÖNCEKİ DÖNEMDE AK PARTİ SAYIN FARUK AYDIN BELEDİYE BAŞKANIYKEN ÇOK GÜZEL YÖNETTİ ALLAH İÇİN SARICAN BELDESİNİ ADETA BAŞTAN YARATTI EMEYİ İÇİN TEŞEKÜR EDERİZ KEŞKE BU DÖNEMDE BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLSAYDI.

Kürşat
Kürşat - 4 yıl Önce

Tanıdığım Sarıcanlılar vatanseverdi,nasıl oldu bu beldemizin insanları bu vatan haini maşa örgütün pirtisından belediye başkanı seçtiler.Yakismadi.Cok yazık.

İlhan
İlhan - 4 yıl Önce

Sarıcan sağlam bir beldeydi. Seçmen mi kaydırmışlar buraya, Bunları kim nasıl seçmiş, şaşırdım doğrusu

SIRADAKİ HABER

banner137