Elazığ’da Kesilen Ağaçlar, Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu

Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında ağır hasar alarak yıkılan Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası bahçesinde bulunan ağaçların kesilmesi, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Elazığ’da Kesilen Ağaçlar, Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu

24 Ocak’ta Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında ağır hasar alarak yıkılan Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hizmet binası bahçesindeki ağaçların kesilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

3 gündür ağaçların kesildiğini iddia eden vatandaşlar, yetkilileri duyarlı olmaya davet ettiler.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Taha
Taha - 4 yıl Önce

Şunu şuraya koyalım, belki okuyan çıkar: "Ağaç Kesilmesin Diye Yürüyen Ev - Yalova" https://www.haytap.org/tr/aac-kesilmesin-diye-yuerueyen-ev-yalova-

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

zaten ağacımız yok olanı da müteahhitler tıraşladı.yazık.bari belediye söküp başka yere aktarsaydı

İstifa edin
İstifa edin - 4 yıl Önce

Kapıya da ihtiyaç yokmuş. Baksanıza üç gün ağaç kesiliyor pencerelerden seyrediyorlarmış sessiz sedasız klimalarının altında. Çocuklarımıza ağaç nasıl kesilir onu öğretiyorlar galiba. Gururunuz varsa istifa edin.

HALUK
HALUK - 4 yıl Önce

AĞAÇ KEDİLMESİN DİYENLER ŞİMDİYE KADAR KAÇ AĞAÇ DİKMİŞLER MERAK EDİYORUM?

Timur
Timur @HALUK - 4 yıl Önce

Yaklaşık 100 adet ağaç diktim. Sen? Konu bu mu şimdi? Diyelimki hiç dikmemiş, dikmemiş olması ağacı ve doğayı sevmediği ve kesilmesine karşı olmadığı anlamına mı geliyor? Mesela bir hayvanın hakkını savunmak için, hayvan sahibi mi olmak lazım? Bir kadının hakkını savunmak için, birkaç tane kadın mı tanımak lazım? Kafanız böyle mi çalışıyor?

Baskilli
Baskilli - 4 yıl Önce

Gezici kesilmeyin başımıza kardeşim gidin başka yere ekin siz uygun görülmüş kesilmiştir

Seda
Seda @Baskilli - 4 yıl Önce

Sizin gibi dusunenler yuzunden elazig ne halde

Cemal
Cemal @Baskilli - 4 yıl Önce

Ben baska birsey mi diyorum Tornacı Mamos?

madem
madem @Baskilli - 4 yıl Önce

DEMEK UYGUN GÖRÜLMÜŞ Kİ ORAYA DİKİLMİŞ

Tornacı mamoş
Tornacı mamoş @Baskilli - 4 yıl Önce

Ce MAL MAL MAL CEMAL, AĞAÇ KESİLMEZ SULANIR...

Cemal
Cemal @Baskilli - 4 yıl Önce

Baskilli nasil bu hale geldin sen? Emir harika yazmissin tebrik ederim seni.

Emir
Emir @Baskilli - 4 yıl Önce

"Kesmeyin ağacımızı, katletmeyin doğamızı" demek "Gezicilik" ise, "Gezici kesilmeyin başımıza kardeşim. Gidin başka yere ekin siz. Uygun görülmüş, kesilmiştir" demek "Gericiliğin" dik alasıdır. Ağacın, doğanın, hayvanın hakkını savunmak ve her yanlışın karşısında olmak ancak karakterli insanların işidir. Yaşamak sadece yaşamak değildir. Aslolan haysiyetli ve karakterli yaşamaktır. İnsanda onur, haysiyet, şeref, kişilik, erdem, karakter ve dik duruş olmalıdır. Her şeye biat etmişsiniz. Sorgulamaz, düşünmez, empati yapmazsınız. Ağaca, hayvana, doğaya, çocuğa, kadına, insana, sanata, kültüre, tarihe, modernliğe, çağdaşlığa ve güzel olan her şeye karşısınız. Kendinizden başka bir canlıya yaşam hakkı bile tanımıyorsunuz. Hayatın sadece nefes almak ve yemek yemekten ibaret olduğunu sanıyorsunuz. Kesilen ağacın, ormanın ve ekolojik hayatın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. O kesilen ağacın vatanın ta kendisi olduğunun bilincinde dahi değilsiniz. Bu bilinçte olmadan da en büyük vatan sever geçinirsiniz. Nefes alabileceğin bir hava kalmayınca yapılan okul hiçbir işe yaramaz. Ayrıca, o kesilen ağaçların bu zihniyetteki birinden daha faydalı olduğu da aşikâr. Senle ve senin gibi düşünen insanlarla aynı oksijeni solumak bile utanç verici,

Palulu
Palulu @Baskilli - 4 yıl Önce

Tam baskilli birinin verebileceği cevap kapasitesine sahip.... Doğa ne ifade ediyor bunlar için merak ediyorum... Benliğin kaynağına düşman bunlar...

+1??/
+1??/ @Baskilli - 4 yıl Önce

sana nikinle ilgili saka yapmayacagim

Sadi yilmaz
Sadi yilmaz - 4 yıl Önce

Müslüman ağaç kesmez ağaç yetiştiği . Bu nasıl insanlık

Kebanlı
Kebanlı - 4 yıl Önce

Sanki yenimi kesiliyor. Ağaç biraz büyüyünce hemen boynu vuruluyor.Elazığı baştan başa gezin yaşı büyük bi ağaç göremezsiniz. Güneydoğudaki illerde büyük ağaçlar görünce çok şasırmıştım.

Ali Eren
Ali Eren - 4 yıl Önce

Palulu baskillinin vereceği cevap kapasitesi falan diyerek kendi kalitesini ortaya koymuş. Senin insan sevgin bu mu çıkmış bir de ağacı yeşili sevdiğini söylüyorsun. İnsana sevgisi olmayanin gerçekte ağaca da saygısı olmaz sadece lafta kalır menfaatine dokununca ağaç da keser ... Bu arada ben de paluluyum ve ağaç kesimine karşıyım ama tepki bu şekilde dile getirilmez

Timur
Timur @Ali Eren - 4 yıl Önce

Ağaca, hayvana, doğaya saygısı ve sevgisi olmayanın da insana saygısı ve sevgisi olmaz. Böylesi bir insan da saygıyı ve sevgiyi hak etmez.


SIRADAKİ HABER

banner137