Elazığ’da Normalleşmenin İlk Gününde Cadde ve Sokaklar Doldu

Türkiye’de kademeli normalleşme süreci sona erdi, esnaflar kepenklerini açtı. Elazığ’da ise caddeler doldu taştı.

Elazığ’da Normalleşmenin İlk Gününde Cadde ve Sokaklar Doldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kademeli normalleşme sürecinin ayrıntılarını açıkladı. Son tabloya göre Elazığ’ın orta riskli iller arasında yer almasıyla birlikte bazı kısıtlamalar kaldırıldı.

Elazığ’da sokağa çıkma saatleri sınırlı olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı grubundaki vatandaşlar içinde kısıtlama kalktı. Onlar da hemen kendilerini sokağa attı. Şimdi 65 yaş üstü ve 20 yaş altı istedikleri zamanlar sokağa çıkabilecek, toplu taşıma araçlarını da kullanabilecekler.

ELAZIĞ’DA DA ESNAFLAR KEPENKLERİNİ AÇTI

Ve esnaflar... Belki de en çok onların gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelecek haberdeydi. Onların da kısıtlamaları esnetildi. Dükkanlarını belirli saatler de açabilecekleri açıklandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren kepenklerini kaldıran Elazığlı esnafların da oldukça heyecanlı olduğu görüldü.

Kapalı olan dükkanlar açıldı, cadde ve sokaklarda ayrı bir heyecan başladı. Ama unutmamak lazım ki tedbirleri şehir olarak elden bırakmamak gerekiyor. Yoksa kapalı günlere dönmek an meselesi.

Normalleşmenin ilk gününde Elazığ’da sokaklar ve caddeler doldu, taştı.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2021, 19:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Emre
Emre - 3 yıl Önce

Geçen yıl bir kaç vakayla komple kapatıllar şimdi onbinlerce vakaya karşılık serbest zaten rahat bir milletiz şimdi ölen ölsün kalan kaldın taktipindeyiz herhalde

Sanki
Sanki - 3 yıl Önce

Sanki öncesinde kimse yoktu bugün ki vakalar açıklandı 11000 olmuş haftaya sizin gibi aptallar yüzünden kapanır yine memleket

Lemjmöm
Lemjmöm - 3 yıl Önce

Zaten kalabalıktı

Tuncer
Tuncer - 3 yıl Önce

Sanki bir önceki günden farklıymış gibi , dolmuş,taşmişmiş.Dün ne idiyse bugün de aynı idi.Birakin bunları,herkes işine gücüne baksın.Kayitdisi işçilik yapan insanlarımız 8 aydır evine ekmek götüremiyordu.Ne çektiler,bir kendileri birde bilen bilir.Çok şükür işlerine kavuştular.

?
? - 3 yıl Önce

Yayıldığında görürüm bu kalabalığı kimse dikkat etmiyor

SIRADAKİ HABER

banner137