Elazığ’da Şehir Hastanesi Civarındaki Esnaf, Döner Kavşak İstiyor

Fethi Sekin Şehir Hastanesi etrafında faaliyet gösteren esnaflar, poliklinik girişinde artan kazalar nedeniyle döner kavşak istiyor.

Elazığ’da Şehir Hastanesi Civarındaki Esnaf, Döner Kavşak İstiyor

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi civarında hizmet veren esnaflar, poliklinik giriş ve çıkışlarında trafik sorunu yaşandığını belirterek, döner kavşak istediklerini söylediler.

Esnaflar, poliklinik giriş ve çıkışlarında ters yöne girmek isteyen araçlarında bulunduğunu belirterek, çok sayıda kazanın meydana geldiğini ifade ettiler.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 4 yıl Önce

Bir hastane ancak bu kadar plansız yapılır. . Ne yol var, ne kavşak ne de ulaşım... O hastaneyi oraya yaptıranları Allah bildiği gibi yapsın...

muhammet
muhammet @Mehmet - 4 yıl Önce

23 devlet hastanesinin yeri her yereyakın yani mesala

23
23 @Mehmet - 4 yıl Önce

mehmet bey siz nereye yapılsın istiyordunuz. sizin eve yakın bir yer gösterseydiniz oraya yaparlardı. siz hangi yoldan geliyorsunuz ki yol yok ulaşım yok. doğukentte oturan insanlar yıllardır bütün hastanelere uzaktı o zaman neden sesin çıkmıyordu.

2.fotoğrafa dikaattt
2.fotoğrafa dikaattt - 4 yıl Önce

2.fotoğrafa dikaattt mücahit başkanın 1 sene önce döktüğü asfaltın halini görün. Asfaltın ömrü 1 sene mi? Kaçak iş yaparsan asfalt öyle 6 ayda dağılır.

Asfalt
Asfalt @2.fotoğrafa dikaattt - 4 yıl Önce

Belediyede asfalt mixi yapacak kimse yok

Bozo23
Bozo23 - 4 yıl Önce

Metin babaları izin verirse yapabilirler. Ondan habersiz orada yaprak kimildamaz.

Şehir hastanesi karşısındaki esnaf başlıklı
Şehir hastanesi karşısındaki esnaf başlıklı - 4 yıl Önce

Kavşak 20 metre değil tam 350 metre arabanın kilometresini açar bakarsın.fotodaki sarı taksi terse girmiş gözlük tak tekrar bak.kaldıki esnaf zaten söylüyor bizim dükkanımıza taraf dönemiyor araçlar diye gizlemiyorlar yani talepleri gayet normal.asıl mesele şu araçların orda fotoda ve videoda görüldüğü üzere terse girmeleri doğrumu acaba yada niye girmek zorunda kalıyorlar sen buna cevap ver

Arkadaşlar şimdi tarafsız düşünelim
Arkadaşlar şimdi tarafsız düşünelim - 4 yıl Önce

Fotoğraflara baktım Ve videoyu izledim bir tek giriş var u dönüşü yasak levhası var Ama hastaneye giren,çıkan,dönen,terse giren,yolcu indiren bindireN hepsi tek açık olan yoldan yani hastaneye girişten yapılıyor komik değilmi .ayrıca bu sonradan eklenip kapatılan orta refüj kimler için kapatıldı acaba.bu esnaflar kavşak istedikleri için eleştirirken burası açık iken kapatan niye kapatmış birazda bunu sorgulayın.acaba kim bu Açık olan orta refüjü kapatma işleriNi organize eden Belediyedeki arkadaş?

Şehir hastanesi karşısındaki esnaf
Şehir hastanesi karşısındaki esnaf - 4 yıl Önce

Bu alevereci dalavereciler aynı dukkanda ortak amaçları oraya kavşak açtırıp dukanlari cazip hale getirmek, taaa Doğukent kavşağı dedikleri 20 metre asagisi

Elazığlı
Elazığlı - 4 yıl Önce

Demek ki yapılan çalışma ve yollar 2 yıldan sonra hizmete cevap veremedi.
He yavrum!.

Sizin amacınız trafik veya kaza değil
Sizin amacınız trafik veya kaza değil - 4 yıl Önce

Sizin amacınız trafik veya kaza değil. Amacınız araçlar sola dönsün. Dükkanlarının önünden araçlar geçsin.


SIRADAKİ HABER

banner137