Elazığ’da Su Birikintisi Kazaya Neden Oldu

Elazığ’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü müstakil bir evin duvarına çarparak durabildi.

Elazığ’da Su Birikintisi Kazaya Neden Oldu

Zafran Mahallesi’nde trafik kazası meydana geldi.

Su birikintisine girdiği anda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç, müstakil bir eve çarparak durabildi.

Meydana gelen trafik kazasında şans eseri ölü veya yaralı olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Metin
Metin - 2 yıl Önce

Niye şaşırmadık acaba. Şehir denen bu köyde adam akıllı yol mu var Allah aşkına..

OKAN
OKAN @Metin - 2 yıl Önce

elazığda yol yok her yer köstebek yuvası...altyapı ihalesi tüm elazığı kapsamıyor, kapsayan yerlerde masrafa girmezsin ancak daha yeni yapılan yollar çökerse bu işte bi pislik var dersin

Fen işleri müdürlüğünü kutlarım
Fen işleri müdürlüğünü kutlarım - 2 yıl Önce

Şehirde doğru dürüst yol yok. Bir çok yerdeki yollar ya çökmeler oluşmuş, ya köstebek yuvası gibi ya da kazılmış ve bırakılmış. Şehirde yıllardır yollarda gelişi güzel kazı çalışmaları ve haftalar hatta aylar sonra onarım çalışmaları var. Hiç bir şehirde yollar kontrolsüz kazılmaz. Belediye kazar ve anında onarır. Fen İşleri mdürü ve çok değerli yönetici ekibi o belediyedeki odalarından çıkıp yolları kontrol etseler gerçeği görecekler. Fakat oturmak daha güzel. Belediye Başkanımız iyi niyetli fakat denetimi yetersiz. Belediye içine girip kim hangi çalışmayı yapıyor sahada durum nasıl denetlemesi gerekir. Belediyede oturmaya son vermesi gerekir.

Sahipsiz Elazığ
Sahipsiz Elazığ - 2 yıl Önce

Belediyemizin hizmeti çok iyi çalışıyorlar

Xy
Xy - 2 yıl Önce

Az mantıklı konuşun adam altyapıyı yapacam diyor siz yol yapın diyorsunuz.şimdi yapsa hep israf olacak o para az sabır(belediyeci değilim)

Alt yapı için neyi bekledi?
Alt yapı için neyi bekledi? @Xy - 2 yıl Önce

Elazığda 2 yıl önce deprem oldu. Depremin yıkımını yaşarken bizimki çiçek dikeceğine inşaatlar yükselirken o da alt yapıyı başlatsaydı. Elinden tutan mı oldu? Elazığda daha yeni yerleşim yerlerinde bile alt yapı standartlara uymuyor. Yollar standartlara uymuyor. Binalara göre yol yapıyoruz. Mantıklı olan bu değil mi? Kişilere sevgimiz yapılan yanlışları söylememize engel ise şehir bir adım dahi ileri gitmez.

HırsıZlık
HırsıZlık - 2 yıl Önce

Çalanların bey olmasına müsade etmeyin hırsızlara pirim vermeyin...onlara selam dahi vermeyin. Şerita göre onların cezası büyük..

SIRADAKİ HABER

banner137