Elazığ’da Tarım ve Yapı Fuarı Düzenlenecek

Elazığ’da 2019 yılı içerisinde düzenlenecek olan "Tarım ile Yapı İnşaat Fuarı" hazırlıkları sürüyor. ETSO Başkanı Asilhan Arslan, iş dünyasının ürünlerinin en etkin pazarlama faaliyetlerinden birinin fuar olduğunu Belirterek, Elazığ’ında bu alandan en iyi şekilde faydalanması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Elazığ’da Tarım ve Yapı Fuarı Düzenlenecek

2019 yılı içerisinde Elazığ, iki önemli fuara daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Elazığ’da Tarım ve Yapı inşaat fuarı 19-22 Eylül ve 3-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Elazığ ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Star fuarcılık yetkilileri ile bir araya gelerek, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

ETSO olarak, borsa, bürokratlar ve ekonomi STK’larla organizasyonu sahiplendiklerini ifade eden Başkan Asilhan Arslan, iş dünyası ürünlerinin en etkin pazarlama faaliyetlerinden birinin fuarlar olduğunu söyledi.

ARSLAN: PAZARLAMA FAALİYETLERİNDE DAHA ETKİN OLMALIYIZ

Arslan, “Fuar organizasyonlarının detaylarıyla alakalı bilgilendirmeler yapıyorlar. Bizlerde Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek bürokratlarımızla gerek diğer sivil toplum örgütlerimizle, ekonomik toplum örgütlerimizle, borsamızla birlikte bu organizasyonu sahipleniyoruz. Ve bu organizasyonun en iyi şekilde iş dünyasının faydalanabileceği, şehrimizin insanlarının faydalanabileceği şekliyle nihayetlendirilmesi adına bir çaba sarf ediyoruz. Bu konuda iş dünyamızı ve insanlarımızın duyarlı olmasını ve şehrimizin ekonomisine sahip çıkmaya davet ediyoruz. Malumunuz ekonomik anlamda sıkışıklığının olduğu bir dönemde ben şahsen kendiişlerimde pazarlama faaliyetlerinin bütçesini kısmaktan daha çok arttırma yönünde bir yönetim modeli gerçekleştiriyorum. Çünkü Pazar daraldıkça inanıyorum ki rekabet artacaktır. Ama bu artan rekabeti aşabilme adına kendi firmalarımızın içsel hacmini gerek koruyabilme gerek arttırabilme adına pazarlama faaliyetlerinde daha etkin olmalıyız” dedi.

ARSLAN: ÇOK DAHA GENİŞ BİR KİTLEYE HİTAP EDECEK

Arslan, “Yapı inşaat ve dekorasyon fuarımız içerik anlamında çok daha geniş bir kitleye hitap edecek. Sektörel anlamda dağılımı çok daha geniş olacaktır. Bir önceki yıla göre bir önceki yıldan tecrübelerimize göre fuarında içeriğini çok daha arttırdık. Gerek imalatçı ve ticareti gerçekleştiren firmalarımızın bu konuda ki talepleri gerekse ziyaretçilerimizin talepleri doğrultusunda fuarımızın çok daha geniş bir yelpazeye sebep oldu bu da o organizasyonun çok daha verimli geçeceğine delalettir. Aynı zamanda devletimiz fuar organizasyonlarına destek vermeye devam ediyor. KOSGEP bu fuarların %60’ını karşılıyor. Bu da gerçekten iş dünyamız adına ciddi anlamda büyük bir destek. KOSGEP firmalarımız, Star fuarcılıkta bu konuda gerekli çalışmaların yapılması, evrakların hazırlanması noktasında firmalarımıza destek vermekte bu destekleri %60 oranında alabilmekteyiz. Devletimize de iş dünyasının yanında olduğu için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığlı
Elazığlı - 5 yıl Önce

Elazığ'a yerleşik bir fuar alanı istiyoruz. Doğukentte değil Elazığ'ın batısında güzel bir yerleşkede bir tesis açılabilir.

SIRADAKİ HABER

banner137