Elazığ'da Terör Operasyonu: 14 Gözaltı  

Elazığ'da ,terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen iki farklı operasyonda işbirlikçilik ve sosyal medya üzerine terör örgütü propagandası yapan 14 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'da Terör Operasyonu: 14 Gözaltı  

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen iki farklı operasyonda işbirlikçilik ve Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sosyal medya hesaplarından terör örgütü propagandası yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Sosyal medya üzerinde terör örgütü propagandası yapan 14 şüpheli gözaltına alındı.  

  Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışma yaptı. Polisin çalışmasında terör örgütüne yardım ve yataklık ile işbirlikçilik yapan şüpheliler belirlendi. Bunun üzerine Elazığ ve ilçelerde 12 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

  Araştırmasını sürdüren polis ekipleri, bu kez de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili  sosyal medya hesaplarından terör örgütü propagandası yapanlara yönelik çalışma gerçekleştirdi. Ekiplerin yaptığı çalışmada  belirlenen şüphelilere yönelik 4 farklı adrese operasyon yapıldı.  Yapılan eş zamanlı  operasyon da 3 şüpheli gözaltına alındı.

.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019, 14:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137