Elazığ’da Vaka Sayısının En Üst Seviyeye Çıktığı Öğrenildi

Elazığ’da bir süre kontrol altına alınan koronavirüs salgını seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla birlikte her geçen gün artmaya devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Elazığ’da Mart ayından bugüne kadar geçen süreçte son günlerde en yüksek vaka sayısı görüldü.

Elazığ’da Vaka Sayısının En Üst Seviyeye Çıktığı Öğrenildi

Türkiye'de koronavirüsle mücadelede 1 Haziran itibarıyla hayata geçen kontrollü normalleşme süreciyle Elazığ’da oluşan rehavet, vakalarda artışa neden oldu.

Türkiye'de 11 Mart günü ilk koronavirüsün tespit edilmesiyle başlayan pandemi sürecinde başarılı çalışmalarla gündeme gelen Elazığ’da son günlerde artan vakalar tedirginliğe yol açıyor.

Ramazan Bayramı öncesine kadar 20 gün boyunca yeni bir vakanın görülmediği Elazığ’da ramazan bayramı tatiliyle birlikte vakalar yeniden görülmeye başlamıştı.

VALİ KALDIRIM, 29 MAYISA KADAR OLAN SAYIYI AÇIKLAMIŞTI

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 29 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamada, “Kentte şu ana kadar salgın nedeniyle 6 kişi hayatını kaybetti, toplamda salgına yakalananlardan 69'u hastanelerde tedaviye alındı. Şu anda hastanelerde 10 kişinin tedavi görüyor” demişti.

1 HAZİRAN İTİBARİYLE ARTIŞ DEVAM ETTİ

Ancak 1 Haziran tarihi itibariyle normalleşme sürecinin de başlamasıyla birlikte süreç içerisinde Elazığ’daki vaka sayısı artmaya devam etti.

ELAZIĞ'DA VAKA SAYISI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre Elazığ’da vaka sayısı bugüne kadar görülen vaka sayısının zirvesine çıktı. 11 Mart tarihinden bu yana Elazığ’da bugün hastanede yatan vaka sayısı en üst seviyeye ulaştığı öğrenildi.   

Sağlık İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler filyasyon çalışmalarıyla beraber apartman karantinalarını sürdürürken vatandaşlardan dikkatli olunmaları istendi.

Vaka sayısının her geçen gün arttığı Elazığ’da vatandaşlardan sosyal mesafe, maske ve el hijyeni konularına riayet etmeleri gerektiği ifade edildi.  

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2020, 21:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
....
.... - 4 yıl Önce

Kaç kişi acaba vatandaşa Bilgi verin

Elaziglim
Elaziglim - 4 yıl Önce

Vaka arttii arttiiii derken sayi verin lutfen mademm vakalar artiyor neden dikkat edilmiyor maske zorunlu neden cezalar arttirilmiyor

Serkan
Serkan - 4 yıl Önce

Neden maske takılmıyor neden sosyal mesafe yok uymayana para cezası verilsin.

Kalabalık
Kalabalık - 4 yıl Önce

Madem vaka arttı gazi caddesinde tur atan avanaklar, maskesiz dolanan salaklar cezalandirilsın bunlar yüzünden bizler işlerimiz den oluyoruz sanki bı halt var gazi caddesinde tur atılıyor millet maskesiz dolanıyor hastane ziyaretlerinde çevre illerden yoğun geliş var

Tedbir
Tedbir - 4 yıl Önce

BU SORUMSUZ insanlar yüzünden daha çok ÇIKAR.. YAZIK.onca emeğe karşilik

Baki
Baki - 4 yıl Önce

Niye sayı verilmiyor. Ayrıca hane maske takmayana ceza vardı

Gakko
Gakko @Baki - 4 yıl Önce

Lokantalar kahveler bile sosyal mesafesiz içiçe oturmalı kimin umrunda korona

elazığ
elazığ - 4 yıl Önce

karayolları 8 bölge müdürlüğün de var 4 kişi

Teo
Teo - 4 yıl Önce

Hayır yani o zaman kafeleri alışveriş merkezlerini toplu yaşımalarında sosyal mesafeyi neden kaldırdınız devam edin böyle yapmaya il hafzası ne yapıo anlamıorm siz devam edin


SIRADAKİ HABER

banner137