Eğitime katılarak donanımlarını güçlendiren 52 personel, sertifikalarını Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’dan aldı.

Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda gerçekleştirilen sertifika töreninde ilk olarak bir konuşma yapan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Zafer Öter, Kültür Park çalışanlarının bilinçlendirme ve eğitimlerinin düzeyini artırmak için bir çaba gösterdik, arkadaşlarımıza yararlı olduğumuza inanıyorum diyerek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

ELÂZIĞ’DA YAŞAYAN HERKES BİZİM MÜŞTERİMİZDİR

Göreve geldikleri 30 Mart 2014 tarihinden itibaren en çok üzerinde durdukları konulardan bir tanesinin hizmet içi eğitim olduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti. “Kültür Park'ta Türk Mutfağına gelmiş olan herhangi bir hemşerimiz, herhangi bir vatandaşımız orada sizin ikramlarınızdan ve hijyenik ortamdan memnun kaldıysa, sunulan yemeyin lezzetinden, tadından, sunum kalitesinden memnun kaldıysa gittiği her yerde burayı anlatır. Elâzığ’da yaşayan herkes bizim müşterimizdir. Onların memnuniyeti de bizim için olmazsa olmazımızdır. Sizler de bu memnuniyetin Kültür Parktaki ayaklarısınız. Öncelikle böyle bir eğitime katılımlarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Kendi tecrübenizi, kendi birikiminizi artırdığınızdan dolayı da ayrıca tebrik ediyor ve İzmir'den aramıza katılmış olan hocamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kültür Park’ta çalışan 52 personele sertifikaları Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz tarafından verildi.