Elazığ’da Yeni Dernek

Elazığ’da Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği adında yeni bir sivil toplum kuruluşu kurularak, faaliyetlerine başladı.

Elazığ’da Yeni Dernek

Elazığ’da Altınova Köylüleri arasındaki dayanışma ve yardımlaşmanın sağlanması, yöre köylerinin gelenek ve göreneklerine sahip çıkarak yaşatmak, köylerin temel ihtiyaçlarının tespit edilerek karşılanması amacıyla yeni bir dernek daha kuruldu.

Başkanlığı’nı Avukat Aziz Dinç’in yaptığı “Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği,faaliyetlerine başladı.

“DAHA İYİYE NASIL ULAŞIRIZ AMACINI TAŞIMAKTAYIZ”

Aziz Dinç, “Derneğimiz Sivil Toplum Faaliyetlerinin etkinleştirilmesini, geliştirilmesini sağlamak, bu konuda çalışma yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacıyla kurulmuştur. Ovamızda yaşayan kardeşlerimizde göçüp giden başka yerde yaşayan kardeşlerimiz arasında bir köprü olup öncelikle seviyi, hoşgörüyü ön planda tutarak ovamıza dolayısıyla şehrimize ve vatanımıza hizmet etmek amacıyla bir araya gelip bu derneği kurduk. Ovalı kardeşlerimizle belli dönemlerde bir araya gelip fikir alışverişinde bulunarak; hizmet noktasında daha iyiye nasıl ulaşırız amacını taşımaktayız. Derneği kurarken yaparız ederiz iddiasında olmadığımız gibi bundan sonra da yaparız ederiz iddiasında da olmayacağız. Sadece hizmet etmek amacıyla yola çıkmış ve bu yolda mücadele etmek amacıyla çaba göstereceğimizi kamuoyuna deklare etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkanlığını Avukat Aziz Dinç’in yaptığı Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor.

Hüseyin Küçükay, Fetih Dilek, Murat Kaplan, Ahmet Akman, Kazım Şahin ve Bayram Karakaya…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Vedat
Vedat - 5 yıl Önce

Var olan 800 Tabela Derneğinden birisi olmaması dileğiyle hayırlı olsun

Cahit
Cahit - 4 yıl Önce

Güzeldi ödevimi yapmama yardimci oldu . Tek bu siteyi bulabildim. Çok teşekkür ederim.

Dicle
Dicle - 4 yıl Önce

Çoooooooooooooooook çooooooooooooook çoooooooooooooook beğendim . Ödevime de yardımcı oldu çok mükemmeldi gerçekten .

Tuna
Tuna - 4 yıl Önce

Ben hiç ama hiç beğenmedim . Çok berbat olmuştu

SIRADAKİ HABER

banner137