Elazığ’ın Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Yapıldı

Elazığ STK platformu tarafından Elazığ’ın sorunları ve çözüm önerileri çalıştayı yapıldı.

Elazığ’ın Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Yapıldı

Elazığ’da sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturduğu STK Platformu, Mamurat-ül Aziz Salonunda Elazığ’ın sorunları ve çözüm önerileri çalıştayı düzenledi.

“KÜÇÜK MESELELERİMİZİ HALLETMEMİZ LAZIM”

STK Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, “Elazığ’ımızda nasıl olur da Elazığ ekonominisini daha iyi bir noktaya getirebiliriz diye çalışacağız. Nasıl çalışacağız? Her platform kendi bünyesinde en iyisini yapmaya çalışarak çalışacak. Eğer bir küçük meselelerimizi halletmezsek büyük meselelerin altında boğulur, yok olur gireriz. Mutlaka küçük meselelerimizi halletmemiz lazım. Elbette ki yolun çöplüğünün, tünelin, uçakların elbette ki yapılması lazım. Elbette ki medeniyetin gerektirdiği şeyler ne ise onların yapılması lazım. Ama her geçen gün biraz daha ihtiyaç duyuyoruz ki; sadece medeniyetin gerektirdiği yol, su değil. Tünel değil. Mutlaka teknolojinin son noktası olan teknoloji neyi gerektiriyorsa onları da yapmamız lazım” ifadelerini kullandı.

“SORUN BELİRLEME SÜRECİMİZ OLACAK”

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği öğretim üyesi Prof.Dr. İbrahim Türkoğlu’da, “Birincisi her masada bir moderatör belirleyelim. Siz bunu kendiniz belirleyin ne olacağını. Arkadaşlar kendileri belirlesinler. İkincisi her bir arkadaş Elazığ’ın sorunlarının 5 tanesini söyleyin. Sorun belirleme sürecimiz olacak. Üçüncü aşamada ise moderatör bu sorunları önceliklendirecek. En fazla ilk 5 olarak yazılanlar hangisi ise onları belirleyeceğiz. Dördüncü aşamada ise belirlenen bu sorunların çözümlerini tek tek görüş alarak belirleyip sorun ve çözümleri olarak işlemenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 20:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137