Elazığ’ın Yanındayız

Burdur Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Ahmet Çağla yaşanan depremin ardından Elazığ için elimizden geleni yapıyoruz dedi.

Elazığ’ın Yanındayız

Burdur Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Ahmet Çağla ‘’Elazığ’daki 6.8 şiddetindeki depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor bizde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.’’ dedi.

ÇAĞLA: ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ

Burdur Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Ahmet Çağla, “ Bu yaraları sarma noktasında herkes birleşti. Tabi bu arada beni etkileyen birçok önemli konu oldu. 80 yaşındaki nenemizin evinde yaptığı tarhanayı getirip başkanım bunu Elazığ’a gönderir misin? Havalar soğuktur Elazığ üzülmüştür. Elazığ mahzundur. Elazığ kederlidir. Elazığ yaralıdır. Bu tarhanayı gönderip bir çorba yapsınlar. Bu çorbayı içsinler. Belki içleri ısınır. Sözlerinden sonra gerçekten Elazığ’ın yetim kaldığını öksüz kaldığını orada anladım ben ve gözyaşlarımı tutamadım. Netice itibariyle aradan 40 gün geçti. Geldik Elazığ’a gerçekten Elazığ’ı çok mahzun gördüm. Elazığ çok yaralı.  Elazığ’da duyduğum kadarıyla 15 bin ile 20 bin arası ailenin göç ettiğini. Burada hükümeti ile muhalefeti ile gerçekten devlet bir bütün oldu. Milletvekillerimiz de dahil. Burada hepsi bu yaraları sarmaya çalışıyorlar. Bizlerde sivil toplum örgütü olarak daima bu kadim şehir Elazığ’ı temsil etmesi noktasında gurbette elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137