Elazığ’ın Yeni Müftüsü Belli Oldu

Elazığ’da yaptığı görev süresince başarılı çalışmalara imza atan Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya’nın emekli olmasının ardından boşalan Müftülük koltuğuna Resmi Gazete de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre Bakırköy İlçe Müftüsü Selami Aydın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla İl Müftülüğüne görevine atandı.

Elazığ’ın Yeni Müftüsü Belli Oldu

Elazığ’da yaptığı görev süresince başarılı çalışmalara imza atan Elazığ MüftüYusuf Sarıkaya’nın emekli olmasının ardından boşalan Müftülük koltuğuna Resmi Gazete de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre Bakırköy İlçe Müftüsü Selami Aydın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla İl Müftülüğüne görevine atandı.

SELAMİ AYDIN KİMDİR?

1965 yılında Erzurum İli Narman İlçesinde doğan Selami AYDIN İlköğretimden sonra tahsil hayatını İstanbul’ da sürdürdü. Hafızlığını İstanbul’da tamamlayan AYDIN, İmam Hatip Lisesini de İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesin de bitirdi.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdikten sonra İhtisas eğitimini İstanbul Haseki Eğitim merkezinde, Yüksek Lisansını ise Van 100.Yıl Üniversitesi’nde tamamladı.

Hollanda’da 4 yıl yurt dışı görevinde bulundu.3 yıl Van Diyanet Eğitim Merkezinde görev yaptı ve daha sonra Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezinde 3 yıl eğitim görevlisi olarak çalıştı.

Burada eğitim görevlisi iken Hopa İlçesine Müftü olarak atandı.18/10/2017 tarihinde Kaynarca Müftülüğüne naklen atandı.

11.07.2018 tarihinde Bakırköy İlçe Müftülüğüne Müftü olarak naklen atanan Selami AYDIN, halen burada görev yapmaktadır.

Başta TRT olmak üzere ulusal ve yerel kanallarda programlara katılan, yurt genelinde degişik konularda konferanslar da veren Selami AYDIN evli ve iki çocuk babası olup; Arapça, İngilizce ve Felemenkçe bilmektedir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yusuf Sarıkaya
Yusuf Sarıkaya - 4 yıl Önce

Değerli Selami Aydın Kardeşime ve Aziz Şehrimize hayırlı olsun der,başarılar dilerim.
Şahsımla ilgili yorumunuz beni ayrıca duygulandırmıştır. Teşekkür ederim.
Yozgat'tan selâm ve dua ile.
Hayırlı Ramazanlar.

Elazığ gakgosu
Elazığ gakgosu @Yusuf Sarıkaya - 4 yıl Önce

Hocam seni birebir tanımak kısmet olmadı ama bi uçak seyahatinde çantanı taşıma isteğime bakarak teşekkür etmiş ve vermemiştin. Ben seni Elazığ ıma yakıştırıyordum.Allah razı olsun senden . Yozgat a selamlar. Hayırlı ömürler.

SIRADAKİ HABER

banner137