Elazığlı Çocuklar Meclis Genel Kurul Salonunda

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Gazi Ortaokulu öğrencilerini gezi ve ziyaret amaçlı 3 gün Ankara’da ağırladı. 3’üncü günde ise öğrencilerle bir araya gelen Milletvekili Erol, çocuklar uzun süre muhabbet etti.

Elazığlı Çocuklar Meclis Genel Kurul Salonunda

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da önceden katıldığı bir programda Gazi Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Harput Kültür ve Sanat Derneği Halk Oyunları ekibi ile bir araya gelmişti ve öğrenciler, Erol’a en büyük hayallerinin Anıtkabir ile TBMM’yi görmek olduğunu dile getirmişti.

Bunun üzerine Milletvekili Erol’un talimatları ile öğrenciler Ankara’ya davet edildi. Ankara’da 3 günlük program dahilinde ve Milletvekili Gürsel Erol’un baş danışmanı Ronay Gezici’nin eşliğinde öğrenciler, ilk olarak Anıtkabir ile birinci ve ikinci meclisi gezdi.

Daha sonra Ankara’nın tarihi mekanlarından biri olan Ulus Kaleyi gezen öğrenciler, ardından sırasıyla Kurtuluş Parkı, Nişantaşı Pazarı, Açık Hava Sineması’na gitti.

İkinci gün ise havuz etkinliği kapsamında gönüllerince eğlenen öğrenciler, doyasıya eğlendi.

3’üncü günde ise öğrencilerle bir araya gelen Milletvekili Erol, çocuklar uzun süre muhabbet etti.

Ardından Milletvekili Erol,  öğrencileri meclis genel kurul salonuna götürdü.

Yetkililer tarafından koltuklara oturan öğrencilere bilgi verdi.

Uzun süre salonda zaman geçiren öğrenciler, Erol’a çok teşekkür etti.

EROL: ONLAR MUTLU OLDUKÇA BİZDE MUTLU OLUYORUZ

3 gün boyunca Elazığlı gençleri ağırladığını belirten Milletvekili Gürsel Erol, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Çocuklar hayallerini bana dile getirmişti ve bizde bunu ekibimiz ile gerçekleştirdik. 3 gün boyunca onları ağırladık ve görmek istedikleri, merak ettikleri yere götürdük. Her bir çocuğumuz pırlanta gibi. Onlar mutlu oldukça bizde mutlu oluyoruz. Onların başarısı bizim başarımızdır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137