Elazığ’da 24 Ocak tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları ilk günden itibaren sarılmaya devam ediyor.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ’da depremzedeleri ziyaret ettiği esnada bir vatandaş ile arasında geçen konuşma izleyenleri duygulandırdı.

Vali Kaldırım ise sosyal medyada “Elazığ insanı merttir, kadirşinastır…” şeklindeki açıklamasıyla aralarında geçen konuşmayı paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bu videoyu retweetledi.

DEPREMZEDE VATANDAŞ: ALLAH DEVLETİMİZİN EKSİKLİĞİNİ VERMESİN

Depremzede vatandaş Vali Çetin Oktay Kaldırım’a, “Mahallemizde hiç kimsenin eksiği yok. Bir yerine beş geliyor. Kimse ben almadım bir şey diyemez. Kesinlikle diyemez. Evleri yıkılmış, yapılacak. O detayı bilmiyorum. Bir battaniye alan beş aldı. Bir erzak alan beş aldı. Aldı. Herkeste aldı. Duacıyız. Allah razı olsun. Bunu bilin. Çalışmalar çok iyi. Devletimiz ilk günden beri vatandaşla el ele, iç içe. Sürekli takip ediyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Allah devletimizin eksikliğini vermesin zeval vermesin” diye ifade etti.

VALİ KALDIRIM: ELAZIĞ TÜM TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ŞEHRİ OLACAK

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise depremzede vatandaşa, “Bir yıl içinde yepyeni bir şehir olacak. Tüm Türkiye’nin en güzel şehri olacak Elazığ güzel kardeşim. Allah devletimizden milletimizden razı olsun. 27 gündür Bakanlarımız burada kaldı. Bize dua edin olur mu?” dedi.

VİDEO