Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilimdalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Öncel, akciğer kanseri nedeniyle vefat etti.

VEFAT HABERİ KONYA’YI YASA BOĞDU

Konya’da oldukça başarılı işlere imza atan ve şehirdeki vatandaşlar tarafından da sevilen daha önceden Sağlık Bakanlığı tarafından da “Yılın Doktoru” seçilen Elazığlı hemşehrimiz Doç. Dr. Öncel’in vefatı Konya’yı yasa boğdu.

Doç. Dr. Öncel için ilk olarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği önünde tören düzenlendi.

CENAZE NAMAZINA İL PROTOKOLÜ KATILDI

Cenaze namazı ise öğle namazını müteakip Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüs Camisinde kılındı. Namaza Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Öncel’in yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

Doç. Dr. Murat Öncel’in cenazesi, namazın ardından Yazır Mezarlığında defnedildi.

MURAT ÖNCEL KİMDİR?

Doç. Dr. Murat Öncel Elazığ’da doğdu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1995-2000 tarihleri arasında Selçuk Tıp Fakültesinden Göğüs-Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinden uzmanlığını aldı. Halen Selçuk Tıp Üniversitesinde Göğüs Cerrahisi kliniğinde Doçent olarak çalışmaya devam etmekteydi.

SAĞLIK BAKANLIĞI “YILIN DOKTORU” SEÇMİŞTİ

Öncel, Van depremi sırasında gösterdiği üstün gayretlerden dolayı 2011 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından ''Yılın Doktoru'' seçilmişti.

Murat Öncel, aynı zamanda UMKE gönüllüsü doktorlar arasındaydı…

Medya grubumuz olarak merhum Doç. Dr. Murat Öncel’e Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.