Elazığ’da Sivrice üssü meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından en çok mağdur olan kesimlerden biri de esnaflar olmuştu.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem Elazığlı esnafların elektrik faturalarıyla ilgili açıklama yaptı.

 

ERDEM: BU İNDİRİM SÜRESİ 1 YIL BOYUNCA DEVAM EDECEKTİR

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem yaptığı açıklamada, “Esnaf ve sanatkârlarımıza yaptığımız çalışmalar neticesinde yaptığımız çalışmalar neticesinde Fırat Elektrik A.Ş. ile Esnaflar Birliği olarak tüm esnaflarımızın ve işletmelerini kapsayacak şekilde her ay gelecek olan elektrik faturalarına %11 indirim yapılması için ayın 6’sında Cuma günü sözleşme imzaladık. Bu ayın sonuna kadar bağlı bulundukları odalardan ücretsiz alabilecekleri yazılı ve onaylı belge ile başvuru yapabileceklerdir. Bu indirim süresi 1 yıl boyunca devam edecektir” dedi.

 

MİLLETVEKİLİ BULUT: %11 ORANINDA İNDİRİM YAPILACAKTIR

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da daha önce konuyla ilgili açıklama yaparak, “Aksa tarafından esnaf ve sanatkarlar odası ile anlaşma dahilinde sabit fiyat anlaşması ile tüketime bağlı olarak %11 oranında indirim yapılacaktır tüm esnafımıza hayırlı olsun” demişti.