Elazığ hakemliğinin büyük başarısı.

İlimiz Hakemlerinden Ahmet Turan Timuroğlu, Merkez Hakem Kurulu tarafından geçtiğimiz sezon görev yaptığı C klasmanından B klasmanına terfi ettirildi.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig’de yönettiği kritik müsabakalarda başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Elazığ Bölgesi Hakemi Ahmet Turan Timuroğlu, yeni sezondan itibaren B Klasmanında yani Spor Toto 2.Lig’de maç yönetmeye hak kazandı.

Yönettiği müsabakaların yanı sıra Merkez Hakem Kurulunun her yıl 3 defa düzenlediği FIFA atletik testlerini başarıyla tamamlayan, Ahmet Turan Timuroğlu, B Klasmanına terfi ederek, Spor Toto 2.Lig’de yöneteceği maçların yanı sıra Elazığspor’un da mücadele edeceği TFF 1.Lig’de dördüncü hakem olarak görev yapabilecek.

Elazığ Bölgesinin tek Klasman hakemi olma özelliğini taşıyan Ahmet Turan Timuroğlu, 2008 yılında hakemliğe başladı. 2012-2013 sezonunda Bölgesel Yardımcı, 2013-2014 sezonunda ise Bölgesel Hakemlik yaptı. Daha sonra C klasmana terfi ettirildi.

Aynı zamanda Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu olan İlimizin başarılı Hakemi Ahmet Turan Timuroğlu, hedeflerinin bundan sonraki süreçte daha yüksek olacağını söyledi. TFF 1.Lig ve Süper Lig gibi üst liglerde düdük çalmak istediğini belirten Timuroğlu, İl Hakem Kurulunun da kendisine çok destek olduğunu asıl amacının İlimiz hakemliğini ve Elazığ Bölgesini Ulusal arenada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade etti.