İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ’da meydana gelen depremin ardından, Elazığ’da ki eksikliklerin tamamlanması için çalışmamalarını hızla yürütüyor.

Bakanların yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Elazığ’a 3 adet 24 derslikli okul yapma sözü verildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görüşmeleri neticesinde Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Küçükel Ezberci Elazığ’a 24 derslikli okul yaptırma sözü verdi.

KOCA: KENDİSİNDEN SÖZ ALDIK

Bakan Koca yaptığı açıklamada, “Elazığlı hemşehrimiz, Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Küçükel Ezberci’ye teşekkür ediyoruz. Depremde hasar gören 24 derslikli bir okulumuzun yapımı için kendisinden söz aldık. Milli Eğitim Bakanımıza ve Elazığlılara hayırlı olsun” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun görüşmeleri sonucunda ise Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel de Elazığ’da 24 derslikli okul yaptırma sözü verdi.

SOYLU: 24 DERSLİKLİ BİR OKUL DAHA YAPILIYOR

Bakan Soylu yapmış olduğu açıklamada, “Yine Elazığlı hemşehrimiz. Final Okulları sahiplerinden İbrahim Taşel Beyefendinin öncülüğünde 24 derslikli bir okul daha yapılıyor…” dedi.

Bakan Soylu’nun temaslarında Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu’da Elazığ’da 24 derslikli okul yaptırma sözü verdi.

SOYLU: HEMEN 24 DERSLİKLİ BİR OKUL İNŞAATI BAŞLATIYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapmış olduğu açıklamada, “Kolin İnşaat'ın sahibi Celal Koloğlu Beyefendi, yıkımına başladığımız okulun yerine hemen 24 derslikli bir okul inşaatı başlatıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.