Elazığlı Nakliyatçılar, Fahiş Fiyat İddialarını Yalanladı

Elazığ’da ev taşımacılığı işiyle uğraşan nakliyat firmalarının yetkilileri Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman başkanlığında toplanarak, fahiş fiyatlarla ev taşımacılığı yapıldığı iddialarını yalanladı.

Elazığlı Nakliyatçılar, Fahiş Fiyat İddialarını Yalanladı

Elazığ’da ev taşımacılığı işiyle uğraşan nakliyat firmalarının yetkilileri Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman Başkanlığında toplanarak, fahiş fiyatlarla ev taşımacılığı yapıldığı iddialarını yalanladı.

TORAMAN: BİZİM ESNAFIMIZ BÖYLE BİR ŞEY YAPMA ŞANSINA SAHİP DEĞİL

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman ise, “Şehrimizde yaşanan depremden dolayı bir afet, bir sıkıntı yaşadık. Tabi bu yaralar sarıldı. Şu an vatandaşların diğer evlere sıkıntılı evlerden başka yerlere taşınması yapılacak. Ama 2-3 gün içerisinde şehrimizde ciddi anlamda bir algı operasyonu yapılıyor. ‘efendim Elazığ esnası 2 bin lira, 3 bin lira, 4 bin lira’ gibi bir rakamlar bahsedildi. Ben dün yine bir açıklamada bulundum. Bugün yine bulunuyoruz. Esnaflarımızı da çağırdık. Fiyat konusuyla ilgili esnaflarımız hiçbir şekilde para alamaz. Öyle bir para alımı biz yapmamışız. Yapma şansına da sahip değiliz. Nasıl bin 200 liraya, bin 400 liraya taşıyorduysak taşımalarımız yine aynı şekilde devam etmektedir. Ama bunun yanında işçi bulmakta taşımak için sıkıntı çekiyoruz. Bundan dolayı 200-300 TL artış oldu. O da esnaftan kaynaklanan bir olay. İşçi girmiyor. Kesinlikle ve kesinlikle bizim esnafımız böyle bir şey yapma şansına sahip değil” ifadelerini kullandı.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137