Elazığlı Varış Önal 24 Yıldır Bakü’de Başarılara İmza Atıyor

Şimdi sizleri kardeş ülke Azerbaycan’da 24 yıldır yaşayan Elazığlı İş İnsanı Varış Önal’ın hikayesine götürüyoruz. Okumak için Bakü’ye giden Elazığlı Varış Önal, açtığı restoran ve otele Elazığlılar başta olmak üzere tüm Türk vatandaşlarına ev sahipliği yapıyor.

Elazığlı Varış Önal 24 Yıldır Bakü’de Başarılara İmza Atıyor

1998 yılında kardeş ülke Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye okumak üzere giden ve sonrasında açtığı restoran ile işletmecilikle tanışan Elazığlı Varış Önal….

Yıllardır Bakü’de restoran işletmeciliğinin yanında otel hizmeti ile de kardeş ülkede yaşamını sürdürüyor.

Açtıkları restoran ve otel hakkında bilgi veren Elazığlı iş insanı Varış Önal, genelde Türk İş insanlarına hizmet verdiklerini söyledi.

Bakü’de 70 bine yakın Türk olduğunu belirten ve 35 civarı da Elazığlı bulunduğuna dikkat çeken Önal, kurdukları Elazığlılar platformu ile de her ayın 23’ünde bir araya geldiklerini kaydetti.

2 devlet tek millet vurgusu yapan Elazığlı iş insanı Varış Önal,tüm Elazığlıları Bakü’ye beklediklerini ve ağırlamak istediklerini de söyledi.

24 yıldırı Azerbacan’ın başkenti Bakü’de yaşayan ve başarılı çalışmalar sürdüren Elazığlı İş İnsanı Varış Önal, kısa süre içerisinde 3 işletme daha açacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137