Elazığlı Vatandaşlar Bu Konuda Ne Kadar Dikkatli?

Eskiden falcılara gidip kahve falı baktırıyorduk ama şimdi bunu telefonlarımıza indirdiğimiz uygulamalardan yapmamız mümkün. Gelen sonuçlar insanları çok şaşırtıyor çünkü bu uygulama neredeyse bizi takip ediyor istediği her şeye ulaşabiliyor. Aman dikkat! Fala baktırayım derken bilgilerinizi çaldırmayın…

Elazığlı Vatandaşlar Bu Konuda Ne Kadar Dikkatli?

Fala inanma, falsızda kalma demişler, ama bazen falsız kalmak daha da güvenli. İddiaya göre telefonumuza indirdiğimiz fal uygulamaları bizlerin duymak istediği şeyleri söylemek için kişisel bilgilerimize ulaşıyor.

TELEFONUMUZDAKİ HER ŞEYE ULAŞABİLİYOR

Afiyetle içilen kahveler yerini fala bırakıyor bunun içinde uygulamayı açıyoruz ve fincanımızı 3 farklı açıdan çekiyoruz. Bu fotoğrafları uygulamaya yüklerken bizden bazı izinler istiyor. Bu izinler sayesinde uygulama telefonumuzdaki her şeye ulaşabiliyor.

KENDİ ELLERİMİZLE VERİYORUZ

Aslında her insanın duymak istediği şey aynı. Sağlık, mutluluk ve hayallerdeki aşk. Telefonlardaki uygulamalar bunları söylemek için kişisel bilgilerimize ulaşıyor. Bunları üstelik kendi ellerimizle veriyoruz. Telefonlarımızdaki uygulamalar galerimize, rehberimize ve hatta sosyal medya hesaplarımıza kadar ulaşabiliyor. Peki, Elazığlı vatandaşlar bu konuda ne kadar dikkatli?

BİLGİLERİMİZ BAŞKA KİŞİLERE SATILABİLİR

Uzmanlar uyarıyor uygulamayı kullandığımız zaman verdiğimiz izinler sayesinde telefon numarası yoluyla bilgilerimiz başka kişilere satılabilir.

Peki bu konuda Elazığlı vatandaşlar ne kadar dikkatli?

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137