"Elazığlılar Çok Özel İnsanlar"

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ve Elazığ Van Kahvaltı Sarayı İşletmecisi Reşat Demirdağ, Elazığ eski, Van’ın yeni Valisi Murat Zorluoğlu’na ziyarette bulundu. Van Valisi Zorluoğlu, Elazığ’ı çok özlediğini ifade etti.

"Elazığlılar Çok Özel İnsanlar"

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ve Elazığ Van Kahvaltı Sarayı İşletmecisi Reşat Demirdağ, Elazığ eski, Van’ın yeni Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

"SAYIN VALİMİZE ELAZIĞLILARIN SELAMINI GETİRDİM”

Ziyarette değerlerdirmelerde bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Elazığ’ımızın eski Valisi Murat Zorluoğlu’nu görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Başkan Ulaş: “Sayın Valimize Elazığlı vatandaşlarımızın selamlarını getirdim.Son valiler kararnamesiyle Van ilimize atanan Sayın valimiz Murat Zorluoğ’lu ilimize çok büyük hizmetler gerçekleştirdi.Tüm Elazığlıların gönlünde taht kurdu.Valimiz ilimizde iki buçuk yıl görev yaptı ama yaptığı hizmetler yıllarca konuşulaçaktır.İnanıyorum ki Van İlimizede çok büyük hizmetler yapacaktır Valimiz, Ben Valimize yeni görevinde başarılar dileyerek bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

“ELAZIĞ’I ÇOK ÖZLEDİM”

Elazığ’dan misafirleri ağırladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Van Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ’ı çok özlediğini ifade etti.

Elazığ’da geçirdiği günlerin hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali Zorluoğlu, Elazığlı vatandaşlara selamlarını iletti.

Ziyaret dolayısıyla Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ve Elazığ Van Kahvaltı Sarayı İşletmecisi Reşat Demirdağ’a teşekkür eden Van Valisi Murat Zorluoğlu Elazığlıların çok özel insanlar olduğunu söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137