“Elazığlıları daha fazla mağdur etmemeye davet ediyoruz”

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı tekstil sektörü ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamasına, “Daha önce yine teşvik programlarında geri planda bırakılıp, iş işten geçtikten sonra bir nimetmiş gibi şehrimizin 6.Bölge teşvik kapsamına alındığını acı bir şekilde hatırlayan bizler, hükümetimizi bu konuda Elazığ'ı ve Elazığlıları daha fazla mağdur etmemeye davet ediyoruz” dedi.

“Elazığlıları daha fazla mağdur etmemeye davet ediyoruz”

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı tekstil sektörü ile ilgili açıklama yaptı.

“TEKSTİL SANAYİSİNİN GELİŞMESİ MAALESEF ENGELLENMİŞ OLACAKTIR”

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, “Şehrimizi de yakından ilgilendiren, 6 Ağustos 2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararıyla alakalı bir basın açıklaması yapmayı tüm hemşehrilerimiz adına sorumluluk olarak hissediyoruz. 6 Ağustos 2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararı uyarınca Elazığ’ımız, Tekstil ve Deri Sektöründe teşvik paketi kapsamında Malatya, Sivas ve Erzincan ile aynı kategoride yer almıştır. Elazığ’ımıza bu kategoride yer verilerek son zamanlarda canlanmaya yüz tutan Tekstil Sanayisinin gelişmesi maalesef engellenmiş olacaktır. Daha önce yine teşvik programlarında geri planda bırakılıp, iş işten geçtikten sonra bir nimetmiş gibi şehrimizin 6.Bölge teşvik kapsamına alındığını acı bir şekilde hatırlayan bizler, hükümetimizi bu konuda Elazığ'ı ve Elazığlıları daha fazla mağdur etmemeye davet ediyoruz” diye kaydetti.

“İSTİHDAMLARA BÜYÜK DARBE VURULACAKTIR”

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, “Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı olarak, Elazığ'ın Diyarbakır, Şanlıurfa ve Batman illerinin içinde bulunduğu kategoriye alınması gerektiğini herkese bildiriyoruz. Aksi takdirde her alanda gelişimi engellenen şehrimizde, Tekstil sektöründe de yatırımlar yön değiştirecek, ilimize yapılacak olan yatırım ve istihdamlara büyük darbe vurulacaktır. Ayrıca belirtmek isteriz ki Elazığ için acilen bir makro plan hazırlanmalı ve en az 100 bin kişilik istihdam sağlayacak yatırımlar planlanmalıdır. Şehrini seven her paydaşın bu amaç uğruna çalışması gerekmektedir. Yetkili kişileri ve kurumları açıkça ifade ettiğimiz bu gerçekler ışığında göreve davet ediyoruz” diye kaydetti..

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bostan korkulukları
Bostan korkulukları - 5 yıl Önce

Elazığ ın beş tane bostan korkluğu var sırtı asla yere gelmez )))

SIRADAKİ HABER

banner137