Elazığspor, B. Yıldırımspor Karşısında

Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, adeta sezon finali niteliği taşıyacak maçta pazar günü deplasmanda Bursa Yıldırımspor’la karşılaşacak. Sahaya mutlak galibiyet için çıkacak olan temsilcimiz, bunu başardığı takdirde ligde kalma adına büyük bir avantaj elde edecek.

Elazığspor, B. Yıldırımspor Karşısında

Yaşamış olduğu sıkıntılar nedeniyle ligde kalma mücadelesi veren ve bunu son iki haftaya taşıyan Elazığspor, adeta sezon finali niteliği taşıyacak maçta play-off’larda yer alacak olan Bursa Yıldırımspor’la karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Arnavutköy Belediyespor’u mağlup ederek, ligde kalma yolunda rakiplerine göre 1 adım önde olan temsilcimiz, güçlü rakibini de mağlup ettiği takdirde çok büyük bir avantaj elde edecek.

Son çalışmasını Bursa’da yaparak konakladığı otelde kampa giren ve maç saatini bekleyen Elazığspor’da kart cezalısı Feyzullah Şahin Güneş dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Bir sezonun emeğinin karşılığının alınacağı zorlu mücadelede temsilcimiz sahadan puan kaybı yaşaması halinde ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyacak.

Minareli Çavuş spor tesislerinde Pazar günü saat 15:00’de oynanacak olan zorlu mücadeleyi Çorum bölgesi C klasmanı hakemlerinden Ahmet Ecevit yönetecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2022, 21:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137