Birevim Elazığspor Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasının ardından Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş ve Elazığspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz açıklamalarda bulundular.

YETİŞ: BİZİM BÜTÜN HEDEFİMİZ İYİ BİR YERDE LİGİ TAMAMLAMAK

Birevim Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, “Biz bütün ağırlığımızı lige verdik. Bugün ki karşılaşmada bizim alt yapıda yetiştirdiğimiz gençler oynama fırsatı buldular. İyi mücadele ettiler. Sonuç önemli değil. Önemli olan gençlerin orada verdiği mücadeleydi. Şahsım olarak ben beğendim. İnşallah taraftarlarımız da beğenmiştir. Gelecekte inşallah Elazığ’ımızda böyle yetenekli gençler çıkar. Bu karşılaşmada Tepecikspor’a başarılar diliyorum. Üst tura geçtiler. Bizim için önemli olan ligdeki mücadelemiz. Bizim bütün hedefimiz iyi bir yerde ligi tamamlamak” ifadelerini kullandı.

YETİŞ: 23 BİN DEĞİL, İNŞALLAH 123 BİN FORMA SATILIR

Başlatılan forma kampanyası nedeniyle Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden Birevim Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, “Ben öncelikle kampanya başlatan sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na, valimize teşekkür ediyorum. Gerçekten Elazığspor’un zor gününde böyle bir kampanya yaprak takımımıza bir nebze destek oldular. Ben o kampanyada gösterdikleri ilgi alakadan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. ‘23’ plakamız olan bir slogan ile çıktılar. İnşallah Elazığ insanı merttir, Elazığ insanı takımını şehrini sahiplenir. İnşallah Elazığ’da yaşayan, Elazığ dışında yaşayan, yurt dışında yaşayan bütün hemşehrilerimiz bu kampanyaya duyarlı kalarak inşallah onu 123 bin olarak taçlandırırsa bizde Türkiye’de Elazığ’ın gücünü, Elazığ insanının mertliğini, Elazığ insanının birlikteliğini sergileriz” şeklinde konuştu.

YILMAZ: TEKNİK TAKTİK ANLAYIŞ BENİ ÇOK MEMNUN ETTİ

Birevim Elazığspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Şehrimizi, kulübümüzü bir üst tura taşımak isterdik. Ne kadar kısıtlı kadro olsak da maçta önce ben futbolcu kardeşlerimize turu istediğimi söylemiştim. Ama onlara ben içeride teşekkür ettim. Daha çok az süre almış ya da hiç oynamamış arkadaşlarımız vardı. Hatta bu hafta içi, geçen hafta içi profesyonel olup da ilk defa Elazığspor formasıyla profesyonel anlamda tanışan arkadaşlarımı vardı. Onların mücadelesi, sahaya koydukları teknik taktik anlayış beni çok memnun etti. En azından ilerleyen haftalarda kısıtlı kadromuzda muhakkak ki cezalılar olacak, sakatlıklar olacka. En azından oynayan bu genç arkadaşlarımızın içinden yararlanabileceğimizi ben gördüm. Benim açımdan iyi bir maçtı. En azından elensek de maçı güzel ve mutlu bir şekilde tamamladık” dedi.

YILMAZ: İNŞALLAH HEP BERABER MUTLU BİR ŞEKİLDE BURADAN AYRILIRIZ

Bandırmaspor karşılaşmasının kendileri için belki de sezonun en önemli maçı olacağını kaydeden Birevim Elazığspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bizim fikstür azizliği mi diyeyim? 3-4 haftadır hep ya liderle oynuyoruz ya da üst taraftan namağlup takımlarla. Sakarya ile başladık, ondan sonra Tuzlaspor, Kırşehir şimdi Bandırma’da namağlup takımlardan biri. Bizim için zor olsa da sonuçta hepsiyle oynayacağız. En azından şu haftayı kayıpsız atlatırsak ondan sonra fikstüre biraz daha kolay bir periyoda gelse gerçi kolay geliyor herkes herkesi yenebiliyor ama en azından daha umutla bakabileceğimiz haftalar olacak. O yüzden bu hafta bizim açımızdan bütün Elazığspor ve Elazığ şehri için çok önemli bir maç. Cidden çok önemli bir maç. Belki de sezonun en önemli maçlarından biri. Çünkü hafta içi 3 puanımız da silindi. Şu anda resmi olarak yansımasa da bir süreci var onun. 1 hafta 10 gün içerisinde puan tablosuna da yansıyacak. O yüzden Kırşehir’den aldığımız puan gidecek. Bandırma’yı yenersek o 3 puanlık eksi puanı da telafi etmiş olacağız. Hedefimizin üst taraf olduğunu belirlemek açısından çok önemli bir maç. Ben seyircimizi Pazar günü oynanacak olan maç için davet ediyorum. Sakarya ve Tuzla maçında olduğu gibi 90 dakika bizi desteklesinler. İnşallah hep beraber mutlu bir şekilde buradan ayrılırız” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL