Elazığspor Galibiyet İstiyor

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Tetiş Yapı Elazığspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.

Elazığspor Galibiyet İstiyor

Spor Toto 1. Lig’in 6. Haftasında ilimizde Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Tetiş Yapı Elazığspor’da hazırlıklar tamamlandı.

Tıpkı kendisi gibi transferi açamayan ve ligde henüz galibiyeti bulunmayan rakibi karşısında kazanmaktan başka çaresi olmayan Bordo-Beyazlı ekibimizde, tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

Bu bağlamda son çalışmasını saat 17.00’de kendi tesislerinde yapan Tetiş Yapı Elazığspor’da, Gökmen Yıldıran Antrenman Sahası’nda yapılan antrenmanda taktiksel varyasyonlar üzerinde duruldu.

Teknik Direktör Orhan Kaynak ve yardımcılarının kontrolünde yapılan antrenmana, tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Bu çalışma ile birlikte hazırlıklarını noktalayan Elazığspor’da teknik heyet ve futbolcular kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladılar.

Cumartesi günü saat 19.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Tetiş Yapı Elazığspor-Kardemir Karabükspor karşılaşmasını, Konya Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Mustafa Aydın yönetecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137