Elazığspor Galibiyet Primlerini Şehidimizin Vasiyeti İçin LÖSEV’e Bağışladı

Entegre Solar Elazığspor, Kuzey Irak’ta şehit olan hemşehrimiz Yusuf Ataş’ın vasiyetini yerine getirmek için geçtiğimiz günlerde oynadığı Çatalcaspor maçı galibiyet primlerinin bir kısmını LÖSEV’e bağışladı.

Elazığspor Galibiyet Primlerini Şehidimizin Vasiyeti İçin LÖSEV’e Bağışladı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 1 Ekim'de teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu hemşehrimiz kahraman Astsubay Çavuş Yusuf Ataş şehit olmuştu

Şehidimiz Ataş vasiyetini açıkladığı görüntüde, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemin, babamın elini öpün” ifadeleri yer aldı.

Bunun üzerine binlerce vatandaş şehidimizin vasiyetini yerine getirmek için LÖSEV'e bağış gönderdi.

Entegre Solar Elazığspor’da şehidimiz Yusuf Ataş’ın vasiyetini yerine getirmek için geçtiğimiz günlerde oynadığı Çatalcaspor maçındaki galibiyet primlerinin bir kısmını LÖSEV’e bağışladığını açıkladı.

Elazığspor tarafından yapılan açıklamada, “ Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve kulüp personelimiz, şehidimizin vasiyetini yerine getirmek için Çatacaspor maçı galibiyet primlerinin bir kısmını LÖSEV’e bağışlamıştır. Şehidimiz P. Asb. Çvş. Yusuf Ataş’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.

Video:

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2022, 23:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137