Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından 22 Eylül 2019 Pazar günü saat 23.23’de Elazığspor Kulübüne destek olmak amacıyla hedefin 23 bin olduğu forma kampanyası başlatılacaklarını açıklamıştı.

“Şimdi Tam Zamanı” sloganıyla Elazığspor’a destek amacıyla başlatılan forma kampanyası saat 20.46’da başladı.

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, siyasi parti temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları ve STK başkanları katıldı.

Başlayan kampanya Kanal Fırat, Kanal E ve Kanal 23 Televizyonlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonu Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç, Kanal 23 Televizyonu Spor Müdürü Ceyhun Gül canlı yayında Elazığspor Kulübü için gelen yardımları canlı telefon bağlantıları ile açıklayacak.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ’A GÖNÜL VERMİŞ HERKESİN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMASI LAZIM

Forma kampanyasında açıklamada bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Tam zamanı şimdi sloganıyla başlattık. Her zaman ifade ediyoruz. Elazığspor bizim göz bebeğimiz. Elazığspor bizim şehrimizin en büyük marka değeri. Bu marka değeri yaşatma adına hepimiz taşın altına elimizi koymamız lazım. Bütün siyasiler, bütün hemşehrilerimiz Elazığspor’a, Elazığ’a gönül vermiş herkesin taşın altına elini koyması lazım. Burada siyaset yok. Burada protokol yok. Burada hepimiz tribünde Elazığspor taraftarıyız. Sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah güzel bir kampanya olacak. Elazığspor’umuzu bu zor günlerinden kurtarabilme adına hepimiz omuz omuza el ele vererek inşallah bu kampanyayı başarılı bir şekilde sürdüreceğiz. Ben şimdiden katkı sağlayacak tüm iş adamlarımıza, tüm hemşehrilerimize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

KALDIRIM: BİZİM GÖNLÜMÜZDE EN BÜYÜK MARKA ELAZIĞSPOR

KALDIRIM: BİZİM GÖNLÜMÜZDE EN BÜYÜK MARKA ELAZIĞSPOR

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise, “23 bence dünyanın en iyi markası. Bunu bir defa peşinen duyalım. Hem Türkiye’nin hem dünyanın en büyük markası. Spor kulübü olarak da bizim gönlümüzde en büyük marka Elazığspor. Bununda hakkını verelim. 1967 yılında kurulmuş son derece köklü bir kulübümüz. Tarihi şanlı zaferlerle dolu, başarılarla dolu, sadece Elazığ’ı değil bölgesini gururlandırmış, futbolda çok iyi temsil etmiş bir marka değerimiz. Tabi spor kulüpleri şehirler için artık çok önemli. Bunu dünyada değişik kulüplerden görmek mümkün. Şehrin bütün alanlarını etkiliyor. Sosyal hayatını, kültürel hayatını, ekonomik hayatını, yatırım ortamını, şehrin tanıtımını, turizmini, dolayısıyla spor deyip geçmemek lazım. Özellikle futbol kulüplerini ayrı tutmak lazım. Elazığ’ın en büyük markası diyoruz. Bölgenin en büyük markası. Türkiye’nin en büyük markası. Talihsiz bir dönem yaşadı. Başarılardan sonra. Geçen yıl zorlu bir süreç yaşadık. Tahtayı açmak için fevkalade bütün şehir çok büyük mücadele verdi. Ama maalesef takımımız düştü. Elazığspor düştüğü yerden kalkmasını bilir. İnşallah bu kampanyayla, şehrin sahiplenmesiyle bütün gakkoların, bütün hemşehrilerimizin sahiplenmesiyle çok değerli futbolcularımızın da fevkalade gayretleriyle, fedakarlıklarıyla hepsi çok değerli futbolcular. Çoğu birinci lig, süper lig görmüş futbolcular. Ben başarılış olacaklarına eminim. Kıymetli Selçuk başkanımızı idaresinde, başkanlığında inşallah başarılı olacaklar” şeklinde konuştu.

BULUT: BUNU BÜTÜN ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZE YAYMAK İSTİYORUZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Gerçekten çok önemli bir kampanya. Bu birliktelik, bu güzellik, bütün gönüllerin burada olmuş olması bu kampanyanın başarılmış olduğunun en önemli göstergelerinden bir tanesidir. Özellikle Kanal Fırat, Kanal E ve Kanal 23 Televizyonuna çok teşekkür etmek istiyorum. Bu coşkuyu bütün hemşehrilerimizle paylaşmamıza vesile olmak için. Birkaç gündür hummalı bir çalışma, bütün milletvekillerimizin hepsi tek tek iş adamlarını aramak suretiyle telefonlarının başında adeta mesai yaptılar sayın valimiz dahil. Bunun çok kolay bir şey olmadığını söylemek istiyorum. Ama Allah’a hamt olsun ki telefon açtığımız her Elazığlı, her iş adamı bir nebze dahi olsa bizi boş çevirmedi, geri çevirmedi. Elazığ sevgisini, Elazığspor sevgisini ortaya koydu. Bu kampanya sadece sivil toplum örgütü başkanlarıyla, diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sınırlı olsun istemiyorum. Bunu bütün Elazığlı hemşehrilerimize yaymak istiyoruz. Sadece Elazığ 595 bin kişi. Herkes bir tane forma almış olsa bu iş kökünden hal olacak” dedi.

DEMİRBAĞ: İNŞALLAH HEDEFİMİZİ FAZLASIYLA AŞARIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bu kampanyayı başlatan Elazığ belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Bu birkaç gün içerisinde gerek sayın valimizle erek milletvekili arkadaşlarımızla bira arya gelmek suretiyle oldu İş adamlarını aramak suretiyle bölüştük. Teşvik etmeye çalıştık. Bu kısa süreye dolu dolu harılanmaya çakılıştık. İnşallah hedefimizi fazlasıyla aşarız. Bu manada hemşehrilerimizi, il dışında yaşayan hemşehrilerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

BALIK: ELAZIĞSPOR ÇOK BÜYÜK BİR KIYMET

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Bütün gakkolara hayırlı akşamlar dilemek istiyorum. Hakikatten Elazığspor göz bebeğimiz. Elazığ’ı anlatırken biz gastronomisinden, mutfağından, kadim tarihinden bahsediyoruz ama bordo beyazda bizim en büyük değerlerimizden biri. Çok büyük bir kıymet. Biz Selçuk başkanımla Süper Lige çıktığımız zaman yönetim kurulu üyesiydik ikimiz birden. Süper Lig heyecanını biz o gece birlikte yaşamıştık. O gün yine maddi sıkıntılarımız vardı. Sıkıntılarımızda yine Elazığlı iş adamlarımız ile o günde çözmüştük. Yine biz son birkaç günden beri iş adamlarımızı, iş insanlarımızı arayarak Elazığlı hemşehrilerimizin hepsinden Elazığ’a gönül vermiş, bordo beyazı kalbine, gönlüne nakşetmiş herkesten destek istedik” ifadelerine yer verdi.

AĞAR: HER ZAMAN DESTEK VERMEMİZ GEREKEN BİR ŞEY

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Elazığspor sahip çıkılması gereken, daha doğrusu her zaman yanında olunması gereken bizim değerimizdir. Futbol artık eskisi gibi bundan bir 20 sene öncesi gibi, 15 sene öncesi gibi daha zor şartlarda yönetilen, daha fazla maddi imkanlara sahip olunması gereken, daha fazla imkanlarına Elazığlı hemşehrilerimiz tarafından sahip çıkılması dönemdi. Bu formayla olsun, sahaya gidip tribünde destek vermek olsun. Gerekse de boş zamanlarımızda veya bir hediye almak istediğimizde Elazığspor Store’lara gidip Elazığspor Store’lardan alacağımız hediyelerle her zaman destek vermemiz gereken bir şey olması gerek” şeklinde konuştu.

IŞIKVER: HAKİKATTEN BİRİLERİNİN MEŞALE YAKMASI GEREKİYORDU

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, “Şahin Bey’e haseten teşekkür ediyorum. Elazığspor çok sıkıntılı bir süreci yaşıyor. Hakikatten birilerinin meşale yakması gerekiyordu. Şahin başkan göreve başladığı günden beri hakikatten her konuda inisiyatif alan bir belediye bşakanı profili çiziyor. Bende 123 formayla katılım sağlıyorum. Yine Milliyetçi hareket Partisi’nin teşkilatları olarak belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve belediye başkanlarının katkısıyla da 523 adette biz katkıda bulunalım diyoruz” dedi.

EROL: ŞU ANA KADAR YAPILAN KATKILARI ÇOK CİDDİ BİR KATKI OLARAK DEĞERLENDİRMİYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Elazığspor’a sahip çıkılması ile ilgili böyle bir toplumsal bilinci örgütleyerek bir araya gelmesi, bu sürece katkı verilmesi son derece anlamlı. Buna canı gönülden destek veriyorum. Bunun son derece başarılı bir şekilde sonuçlanmasını istiyorum. Ben şu ana kadar yapılan katkıları çok ciddi bir katkı olarak değerlendirmiyorum. Yapanlardan Allah razı olsun ama yeterli değil. Bu koşullarda Elazığspor’a sahip çıkılabilir. Ben milletvekili seçildiğim bugüne kadar söz verdiğim gibi maaşımın yarısını düzenli olarak Elazığspor’a veriyorum. Şu anda 140 bin lira nakit vermişim 30 bin lirada borcum var. Bu kampanyaya destek vermek için de yine maaşıma maksuren peşin ödeme yapmak koşuluyla 2 bin forma alıyorum. O 2 bin formayı da Elazığspor taraftarlarına dağıtmak istiyorum” diye kaydetti.

ÖZTÜRK: ELAZIĞSPOR’U ZOR BİR SÜREÇTE ALDIK

Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Kampanyaya katılan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Gerçekten Elazığspor’u zor bir süreçte aldık. Ama inşallah yiğit düştüğü yerden kalkar. Elimizden geleni, bu birliktelik, bu güç olduktan sonra Allah’ın izniyle Elazığspor’u gerektiği konumuna taşıyacağız. Bin 23 formada da benim yönetim kurulumdaki arkadaşlarım alıyor” ifadelerini kullandı.

Saat 20.45’de başlayan kampanya kapsamında saat 22.30 itibariyle hedeflenen 23 bin formaya ulaşıldı.

Ayrıntılar geliyor...

HABER: SITKI TAŞEL