Elazığspor İkinci Lige Düştü

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Birevim Elazığspor Giresunspor-Adana Demirspor maçının sonucunun ardından resmen ikinci lige düştü.

Elazığspor İkinci Lige Düştü

Spor Toto 1. Lig’de bugün oynanan 32. Hafta karşılaşması olan Giresunspor-Adana Demirspor maçı sonucunda temsilcimiz Birevim Elazığspor birinci lige veda ederek resmen ikinci lige düşmüş oldu.

Giresunspor ile arasındaki 5 puanlık farkın bugünkü karşılaşma sonrasında 33 puana yükselmesinin ardından ligin bitimine 2 hafta kala temsilcimiz Elazığspor bu maçları oynamadan resmen TFF 2. Lig’e düşmüş oldu.

Küme düşmesinin ardından Birevim Elazığspor son 2 haftada oynanacak olan Afjet Afyonspor ve Altay maçlarına prestij için çıkacak.

Elazığspor 2008 sezonunun ardından sonra ilk kez ikinci lige düştü.

Giresunspor’un, Adana Demirspor karşıasında galip gelmesi ile birlikte Afjet Afyonspor’da ikinci lige düşen bir diğer takım oldu.

HABER: SITKI TAŞEL
Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2019, 22:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat
Murat - 5 yıl Önce

Harika. Bu başarıda emeği geçen il yöneticilerini ve o yöneticileri her koşulda sorgusuz sualsiz destekleyen Elazığ ahalisini canı gönülden tebrik ediyorum. Herkesin layık olduğu hayatı yaşamaya devam etmesini diliyorum...

kerem
kerem @Murat - 5 yıl Önce

Yazık şu memlekete diyeceğime ama hiç yazık değil.Sürekli iş bilmez insanları seçip duran bir halka niye yazık olsun ?Memleket sadece sporda değil her anlamda küme düşmüş durumda

türker
türker @Murat - 5 yıl Önce

bu memleketin yöneticilerinin nasıl vizyonsuz ve iş bilmez olduğunu elazığspor küme düşmemeye oynarken ve çok zor durumdayken stadyumun yıkılmasına müsaade etmelerinden anlayabilirsiniz... şehir olarak dibi görmüş durumdayız.

23
23 - 5 yıl Önce

Yazıklar olsun hakkımız zehir zıkkım olsun şimdi rahatladınız mı bu gidişle 3 lige düşeriz

Özkan
Özkan - 5 yıl Önce

Elazığsporun üzerinden yillarca ceplerini doldurdular iyi ki düştü .. birakin boylesi daha iyi olan olmus sahipsiz Elazig olmasi gerektigi yerde

Mert
Mert @Özkan - 5 yıl Önce

Son dakika: "Üzerinden Siyaset Yapılabilecek Konular" listesinde başı çeken Elazığspor küme düştü.

Malatyalı
Malatyalı - 5 yıl Önce

Gardaşlar size yakışmadı

emir
emir - 5 yıl Önce

bir şey olmaz. her seçim aynı partiye oy veren elazığ halkı için sorun mu bu sanki? şehir küme düşmüş.hadi bakalım şakşakçılığa devam..

Ulvi
Ulvi @emir - 5 yıl Önce

Gerçekten Sadece Futbolda değil hemen her alanda küme düşen bir şehir haline geldik, Elazığ Yanılmaz ve mevcut iktidar vekilleri döneminde büyük kayıplar yaşadı. Seçildiğinde süper ligde olan takım 5 yılda 2.lige düştü

?
? - 5 yıl Önce

Daha neye stad yapıyorsunuz görebileceğimiz en iyi yeri gördük dahada hayel kurarız

44
44 - 5 yıl Önce

Sahipsiz gakkoşlar

?
? - 5 yıl Önce

Şehrin ileri gelenleri nerede


SIRADAKİ HABER

banner137