Elazığspor Kulübüne Başkan Seçilen Selçuk Öztürk İlk Açıklamasını Yaptı

Elazığspor Olağanüstü Genel Kurul toplantısından arından başkanlığa seçilen Elazığspor Kulübü Yeni Başkanı Selçuk Öztürk açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Bu takımı ligde bırakmak için mücadele edeceğiz, savaşacağız” dedi.

Elazığspor Kulübüne Başkan Seçilen Selçuk Öztürk İlk Açıklamasını Yaptı

Elazığspor’da Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Genel Kurul toplantısında Elazığspor Kulübü Yeni Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk oldu.

Başkanlığa seçilen Selçuk Öztürk Kanal Fırat Televizyonundan canlı olarak yayınlanan Genel Kurul toplantısında açıklamalarda bulundu.

ÖZTÜRK: LİGDE BIRAKIRSAM SENEYE DE ŞAMPİYONLUK DERİM

Elazığspor Kulübü yeni Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, “Bugün hep beraber yorulduk. Tatlı bir yorgunluk. Ama bundan sonra da yorulacağız. Kulübümüzü yaşatmak adına elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz. İstatistik olarak baktığınız zaman maalesef kulübümüz %70 ihtimalle küme düşme durumunda. Ama 2-3 gündür yaptığımız çalışma neticesinde bütün delege arkadaşlarımız hep görüşmelerimizde bu kulübün ligde kalmasını %10 ihtimal de ola, %5’de olsa senin bu mücadeleyi vereceğine inanıyoruz dediler. Bugün de burada kulübümüzün tarihinde belki ilklerdendir belki birkaç defa olmuştur. İlk kongrede 139 delegemiz toplandı. Mevcut delegenin 2 fazlası. Bundan dolayı da gelen bütün delegelerimize ben şükranlarımı sunuyorum. Genel kurul 8 Mart’a kalsa ne olacaktı? Önemli bir seçim tarihler. Birini bugün yaptık yarın maçımız var, 8 Mart’a ertelerinde yine aynı gün maçımız var. Antep maçımız ve deplasmana gidiyoruz. Yani gönül isterdi ki bu seçim süreci biraz daha erkene alınsaydı biraz daha rahat olurdu. Biz ateşten gömleği giymeyi kendimiz istedik. Çünkü biz bu memleketin çocuğuz sizler gibi İyi kötü bir bilgi birikimimizin olduğunu düşünüyoruz. Süper ligi gördük, küme düşmeyi gördük. O psikolojiyi biliyoruz. Altığımız oyuncuları biliyoruz, kendimiz yüreğimizdeki psikolojiyi aşılayabilirsek inanıyorum sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bir anda Allah muhafaza düşmekte olsa yok. Biz küme düştüğümüzde son içerdeki maçımızda düştük. Biz oraya kadar mücadele ettik. Geri döndüm herkes Elazığspor kapanır dedi, geldik kulübü kümede tuttuk. Bir şeyler kurduk ettik, son 8 maç kala istifa ettik. Bir şeyler yüreğimizde de yarım kalmış. Şehirle beraber birlik bütünlüğümüzü sağlarsak inşallah ligde bırakmanın mücadelesini vereceğiz. Beni biliyorsunuz ligde bırakırsam seneye de şampiyonluk derim” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: ELAZIĞSPOR’A CİDDİ BİR CAN SUYU VERDİK

Selçuk Öztürk, “Hedefi olmayan insan başarılı olamaz. Hedefimiz öncelikle burayı tamlamak. Biz arada yaptığımız müdahaleyle,  çalışmalarla Elazığspor’a ciddi bir can suyu verdik. Yaptığımız transferle ligde kalmak ama B planı da var. Bize sordular niye bu kadar transfer alıyorsunuz dediler. Bunun düşmesi var. Allah muhafaza Elazığspor düştü 22 transferimiz var, 3-4 tane de delikanlımız var etti 28. İkinci ligde statü gereğince 8 yabancı oynatamayacaksınız. Kaldı 20. 4 tane de kiralık oyuncumuz var onları kulüpleri geri çekerse etti 16. Ben o ün onu konuşamam. Şu an takım %70 düşmüş. Bunun müsebbibi ben değilim. Müsebbip olanlar geceleri millete mesajlar çekiyor. Üzülüyorum. Bunlara girmeyeceğim. Rahmetli Demirel’in bir sözü var ‘dün dündür bugün bugündür’ bizde o politikayı yapacağız. Bu bir politikadır. Ama bütünlük adına yapılması gereken bir şeydir. Zaten Valimiz aslan gibi bu işe duyarlı, duyarlı olduğunu da İstanbul’da gösterdi. Ticaret Odamız hepsi arkadaşımız bu bir yarıştır. Ben bugün isterdim keşke mesaj çekileceğine ‘kongreye gidilmesin’ diye eski başkan arkadaşımızın buraya gelip benimle demokratik yarışmasıydı. İnsanlara iftira atarak, hakaret vari şeyler yazarak Bir kulüp başkanına 65-70 yaşında vardır, o yaşta 17 yaşındaki çocuk gibi kongreye gideceğiz, bana destek veren 17 yaşındaki çocuklara cevap yazıyor. Bu mu kulübü yönetecek. Yazık! İnanın yazık. O sayfayı kapattık zaten” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: BU TAKIMI LİGDE BIRAKMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ, SAVAŞACAĞIZ

Öztürk, “Demokrasidir, burada siz benim kongrelerimde buradaki delegelerle kavga gördünüz mü? Herkes tertemiz demokratik hakkını kullandı, elini vicdanına koydu, geldi bize oy verdi. Bir liste daha çıkabilirdi. Ben bekliyordum. Çıksındı. Delegelerimiz burada. Bu mücadeleyi kim verecekse biz delegelerin emrindeyiz. Gelselerdi yarışsaydık.  Ben bugün bu kongreye 5 yıllık başkanım, tarihinde ikinci defa süper lig yaşatmış başkanım, ben bu kongreye ziyaretçi kartıyla girdim. Kendimin olmayan delegelerden 139 kişi bana oy verdi. Hiçbiri benim delegem değil. Hiçbiri! Bana oy verdiler. Demek ki bu gönül işi Allah razı olsun. Eski başkanlarımıza ben teşekkür ediyorum. Geldiler, imza attılar. Bütün eski başkanlarıma ben teşekkür ediyorum. Yeni bir sayfa açıyoruz, herkesle barışığız, birlik beraberlik içerisinde el birliğiyle taraftarımızla yürek yüreğe bu takımı ligde bırakmak için mücadele edeceğiz, savaşacağız” dedi.

ÖZTÜRK: URFA HALKI BİZE STATLARINI DEĞİL YÜREĞİNİ AÇTI

Elazığspor Yeni Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, “İnşallah Adana Demir maçını da yapabilirsem Malatya’ya aldırma mücadelesini vereceğim. Farklı bir statla ilgiliyine bir görüşmelerimiz var. Ben buradan Urfa halkına, Urfa Başkanına, Gençlik Spor Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Yüreklerini açtılar bize statlarını değil. Onlar alınmasınlar. Kardeş şehiriz ama bu takım 5 saat yol gidiyor. Ben başkan olsaydım bu takım Urfa’ya dün giderdi. Ben Sebahattin Başkan’ımı suçlamak için konuşmuyorum sen elinden geleni yaptın. Sana da ayrıca çok teşekkür ederim. Sebahattin Başkanım’la tahtanın açılmasında çok ciddi mücadele verdik. O da bu işe gönlünü koymuş. 3 ay çok sıkıntılı bir süreçte yük aldı ve başardı. Ben kendisine huzurunuzda teşekkürler ediyorum. Ufak tefek başkandan kaynaklanmayan sorunla. Bu takım dünden giderdi. Bugün çıktı 6 saat yol var o takım patates oldu. Hem psikolojik hem fiziki olarak. Bir gün önemli dediğimiz bu. Her şeyin hayırlısı Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Şunu değerli taraftarlımız, delegelerimiz, bize gönül verenler emin olsunlar ki beni geçmişten de biliyorsunuz ben 4 buçuk yıl boyunca 6 ay ancak evime gittim. Çocuğumuzn büyüdüğünü  görmedik. Zorlu bir sürece girdik. Açıkça aklı olan adam bu işe girmez açıkça söyleyeyim. Ama ben elimden geleni yapacağım. Hepiniz bundan emin olun. Hepinize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 18:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yılmaz demirtaş
Yılmaz demirtaş - 5 yıl Önce

Aslan abim benim;Allah seni başımızdan eksik etmesin

SIRADAKİ HABER

banner137