Birevim Elazığspor’un içerisinde bulunduğu durumla ilgili il yöneticileri tarafından gerçekleştirilen toplantı sona erdi.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar ve Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk katıldı.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ AÇIKLAMA YAPTI

Gerçekleştirilen toplantı sonrasında AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ toplantıyla ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Demirbağ, “Sabah saatlerinde İlimizle ilgili sayın valimiz, milletvekili arkadaşlarımız ve belediye başkanımızla bir ön toplantımız oldu. Akabinde de saat birden sonra İstanbul’dan Tolga beyde geliyordu. Ona göre ayarladık. Milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanımız, Elazığspor başkanımız ve Vali beyle birlikte toplantı yaptık” dedi.

 

“BİR YOL HARİTASI BELİRLEDİK”

Milletvekili Demirbağ, “Bugüne kadar; borcuyla harcıyla alacağıyla vereceğiyle, gelinen nokta hakkında bizi bilgilendirdi Selçuk bey. Burada neler yapabiliriz kendi aramızda bir yol haritası belirledik. Öncelikle bugüne kadar sponsorluk yapan Kolin ve Birevim başta olmak üzere kendimiz bu belirlenen bu yol haritası çerçevesinde bu önümüzdeki hafta içerisinde hızlı bir şekilde sezon çünkü açılacak. Ona göre atılacak adımlar konusunda bir karar verdik. Bir yol haritası belirledik. Önümüzdeki haftadan itibaren bir çalışmaya başlayacak. Şuanda detaya inersek doğru olmaz. İlerleyen süreçte atılan adımlar konusunda gerek biz gerek arkadaşlarımız gereken bilgilendirmeyi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“FUAR ALANINDA YENİ BİR ÇİM SAHA VE TİRÜBÜN YAPILACAK”

Saha konusuna da değinen Milletvekili Demirbağ, “Ayrıca saha konusunda sıkıntı var. Statla ilgili sezona yetişmesi mümkün değil. Şuanda yetişmesi mümkün değil. Ancak başta Metin Bulut kardeşimiz olmak üzere yaptığımız girişimler neticesinde Doğukent’teki fuar alanında yeni bir çim saha ve tribün, idare edebilecek. Maç oynama yükünü kaldıra bilecek bir yer hazırlanacak. Süratle sezona yetiştireceğiz inşallah. Belki birkaç hafta gecikebilir. Zaten Bingöl’le yapılan anlaşma neticesinde maçlar orada devam eder. Stadımız bittiğinde orada da ilelebet devam edecek şekilde devam etmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“ÖDENEK HAZIR”

Ödeneğin hazır olduğunu vurgulayan Zülfü Demirbağ “Doğukent’teki stat ve tribünle ilgili ödeneğimiz hazır. Gerekli talimatı verdiler genel müdürlük tarafından, çelik yapılacağı için orada da gelen ödenekle saha ve tribün yapılacak.  Bazen zamansız açıklamalar ileride telefisin mümkün olmayan sonuçlar doğura biliyor” dedi.

“FİRMALARLA GÖRÜŞECEĞİZ”

Milletvekili Demirbağ, “Ayın 15’inden sonra kampın başlaması gerektiği için sponsor firmalarla randevu alıp görüşeceğiz ki oradan çok acil olarak futbolcuların taahhüt edilen transfer bedellerini 3 milyon civarında onu temin edebilirsek bir kamp çalışması başlasın ondan sonra Allah kerimdir. Buradan bütün Elazığspor’un vefakar seyircisine bütün hemşerilerimize sevgiler sunuyoruz. Elazığspor şehrimizin vedaı iftarı. Süperlig’den buraya geldik tekrar emin adımlarla buradan süper lige çıkması için tüm arkadaşlarımızla üzerimize düşeni yapacağız” dedi.