Yeni sezona da sıkıntılı girecek olan Elazığspor çeşitli sıkıntılarla boğuşurken, Bir yandan da maçlarını oynayacağı stadyum arayışlarına girdi.

Atatürk Stadyumu’nun yıkılması ve henüz bir çalışma yapılmaması üzerine alternatif saha arayışlarına giren Elazığspor yönetimi önce Fırat Üniversitesi sahası için, ardından da Elazığspor Tesisleri’ndeki sahanın futbol oynamaya elverişli hale getirilmesi için bir çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar içerisinde Elazığspor tesisleri içerisindeki antrenman sahasının futbol oynanır hale getirilip şartları oluşturarak maçlarını kendi ilinde oynamayı planlayan Elazığspor burası içinde henüz bir çalışma yapılmaması üzerine bu defa başka illere yöneldi.

 

ÖZTÜRK, KANAL FIRAT CANLI YAYINDA AÇIKLAMIŞTI

Pazartesi günü Kanal Fırat’ta yayınlanan ve Spor Koordinatörümüz Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu maraton programına telefonla katılan Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elazığspor’un maçlarını Fırat Üniversitesi’nin sahasında oynamak istediklerini belirten Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk buranın yetişmemesi veya olmaması halinde Bingöl Stadyumu’nda maçlarını oynamak için girişimlere başladıklarını ifade etti.

 

ELAZIĞ OLMAZSA BİNGÖL

Bingöl’de bir çok dostlarının olduğunu belirten Öztürk, Elazığ’da çok sayıda Bingöllünün de yaşadığının altını çizerek, maçlarını Bingöl’de oynamaları halinde yabancılık çekmeyeceklerini ve destek bulacaklarını belirtti.

Elazığspor’un 2019 2020 futbol sezonunda iç saha maçlarını hangi saha veya ilde oynayacakları ise daha sonra netlik kazanacak.