Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 9. Haftası’nda Tarsus İdman Yurdu’nun konuğu olacak.

Zorlu maçın son çalışmasını Mersin’de gerçekleştiren ve konakladığı otelde kampa giren Bordo-Beyazlı ekibimizde sakatlıkları bulunan kaptan Kadir Bekmezci ile İzzet Topatar, bu maçta forma giyemeyecekler.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, geçmişte İlk kez 1967–1968 Sezonunda Türkiye 3. Milli Ligi’nde karşı karşıya geldiği Tarsus İdman Yurdu ile yarın 21. randevuya çıkacak. Geride kalan 20 maçta Elazığspor, rakibine karşı 8 galibiyet, 8 mağlubiyet aldı. 4 müsabaka ise berabere bitti. Atılan gollerde 27-22 Mersin ekibi üstün durumda.

Son olarak 2010-2011 Futbol Sezonu’nda karşı karşıya gelen iki takımın Elazığ’daki maçını temsilcimiz 1-0 kazanırken, Tarsus’taki müsabaka Tarsus İdman Yurdu’nun 4-2 galibiyetiyle sonuçlanmıştı. O galibiyet Mersin ekibine yetmemiş ve averajla küme düşmüştü. Elazığspor ise TFF 1. Lig’e yükselmişti.

Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın Tarsus İdman Yurdu maçında; Ahmet Doğan, Tufan, Yiğitcan, Ömer Faruk, Hebat, Murat Ceylan, Kadir Taşoğlu, Cihan Canpolat, Cengizhan, Yusuf Ensar ve Ömer Yıldız onbirine şans vermesi bekleniyor.

3 puanı silinen Elazığspor, 7 puanla Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 17. durumda bulunurken, Tarsus İdman Yurdu 12 puanla 6. Sırada yer alıyor. Çarşamba günü saat 13.00’te Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak olan maçı Burdur Bölgesi Klasman Hakemi Alper Oran yönetecek ve Misli.com’dan canlı olarak yayınlanacak.