Elazığspor’da ani ölüm camiayı yasa boğdu.

Bordo beyazlı kulübümüzün teknik direktörü Cafer Aydın’ın teknik ekibinde yer alan antrenör Yılmaz Dağ, kulüp binasında geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat etti.

Pazar günü yapılan antrenmanda yer alan antrenör Yılmaz Dağ, antrenmanın ardından kulüp binasında istirahat ederken, tansiyonunun düştüğünü tahmin ederek kulüp masöründen tansiyonunu ölçmesini istedi.

Tansiyon ölçümü esnasında aniden fenalaşarak yere düşen Antrenör Yılmaz Dağ’a ilk müdahale kulüp sağlık personeli tarafından yapıldı. Çağrılan ambulansla Anadolu hastanesine kaldırılan 53 yaşındaki Yılmaz Dağ, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Elazığspor teknik direktörü Cafer Aydın, Yılmaz Dağ’ın kendisine iyi bakan ve herhangi bir sağlık sorunu olmayan bir arkadaşı olduğunu belirtirken, ani vefatından dolayı şok olduğunu ifade etti.

Elazığspor teknik direktörü Cafer Aydın’ın maç izleme ve analiz ekibinde yer alan Yılmaz Dağ’ın aslen Elazığlı olduğu ve geçmiş yıllarda Giresunspor’da futbol oynadığı belirtilirken, haber verilen ailesinin Elazığ’a gelmesinin ardından Giresun veya Ankara’da son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Bilindiği üzere Elazığspor eski futbolcusu Gökmen Yıldıran da 9 Ağustos 2006 tarihinde Elazığspor antrenmanı esnasında kalp krizi geçirmiş ve kaldırıldığı F.Ü hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen 28 yaşında hayata veda etmişti.

Antrenör Yılmaz Dağ’ın da vefat etmesiyle Elazığspor tarihinde ikinci kez böylesi acı bir olay yaşanmış oldu.

Medya grubumuz olarak merhum Yılmaz Dağ’a Yüce Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, yakınlarına , sevenlerine ve Elazığspor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz…