Elazığspor'un 50. Yıl Şenlikleri nedeniyle kültür Park'ta program düzenlendi. Programda Elazığspor'un tarihi ve bugüne kadar yapılan çalışmaların anlatıldığı bir sinevizyon gösterisi izletildi.

Sinevizyon gösterisi TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Av Ömer Serdar'ı sinirlendirdi.

Daha sonra sahneye çıkan Milletvekili Ömer Serdar, "yönetimin şimdi beni iyi dinlemesini istiyorum" diyerek "yapılan sinevizyonda teşekkür sadece bir kişiye yapıldı. Ayıptır, günahtır" dedi.

MİLLETVEKİLİ SERDAR "AYIPTIR, GÜNAHTIR, YAZIKTIR"

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Av Ömer Serdar, yapılanların yanlış olduğunu belirterek, "Sinevizyonda bir şey vardı, bir kasıt aradığımdan değil. Elazığspor’a kimsenin sahip çıkmadığı dönemde sahip çıkıldı, şu yapıldı, bu yapıldı. Teşekkür bir kişiye edildi. Ayıptır, günahtır, yazıktır. Elazığspor’un hangi sorunuyla bana geldiniz çözülmedi. Hangi sorununu bana ulaştırdınız o halledilmedi. Mevcut yönetime de diyorum, eskisine de diyorum. Hep beni aramadınız mı? Gelip bunu burada açıklamanız lazım. Bu seyirciye saygım olmasaydı. O sinevizyonu izlediğimde burayı terk eder giderdim. Bu anlayışınızı değiştirmeniz lazım. Daha dün beraberdik. Maddi sıkıntılarla boğuştuğunuzda aradığınız yine ben değil miydim? Sayın Sedat Karataş gel burada konuş. Sayın Karahan Çelik gel burada konuş. Dolayısıyla eğer hizmet edeceksek hakkı teslim ederek etmeliyiz. Birlikte bu markaya sahip çıkmalıyız. Burada kasıt aramıyorum ama bazı şeylere dikkat etmeniz lazım” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ SERDAR "KİM BİRŞEY İSTEDİYSE KOŞTUK"

Elazığspor Kulübü yöneticilerinin Hakkı teslim etmediğini vurgulayan Milletvekili Ömer Serdar, "Selçuk bey ve önceki yönetimlerde de kim bizden Elazığspor için bir şey istediyse koştuk. Sizin yönetiminizde de koştuk. Ben hep yanınızda oldum ama siz bu hakkı teslim etmiyorsunuz. Bu kulüp ki yöneticiliğini yaptığım dönemde şampiyonluğu tatmış bir kulüptür. Eğer hizmet edeceksek, doğru adım atacaksak çoluğundan çoğuna kadar herkesin emeği vardır. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Futbolcu kardeşlerime, yönetime başarılar diliyorum. Elazığ halkı adına her zaman Elazığspor adına burada olacağımı söylüyorum" dedi.

SEDAT KARATAŞ: KENDİLERİNDEN AF DİLİYORUZ

Milletvekili Serdar'ın konuşmasından sonra kürsüye çıkan Elazığspor Kulübü Başkanı Sedat Karataş ise Milletvekili Ömer Serdar'dan özür diledi. Başkan Karataş, "Elazığspor sahipsiz kaldığı dönemde sayın vekilimiz belki görevde değil eski yönetimlerden bahsediliyordu burada. Dün gece 2’de sayın vekilimizle, belediye başkanımızla Elazığspor’un sorunlarını konuştuğumuzu buradan söyledim. Sayın vekilim duymadı ve ya futbolcularımızın gelişinden olsa gerek. Ben her daim teşekkür ediyorum kendilerine. En zor dönemlerimizde hakikaten Elazığspor’un bir temsilcisi gibi hareket etti. Bütün sıkıntılarımızda yanımızda oldu. Bugün bir kusurumuz olduysa kendilerinden af diliyoruz. Onlar bizim büyüklerimiz. Her daim Elazığspor’un yanında olmalarını diliyoruz. Eksiklikler, aksaklıklar olabilir. Sayın vekilimizin dediği gibi art niyet yoktur. Bu şehirde hepimiz biriz, kardeşiz. Birbirimize karşı kötü niyetimiz olmaz" ifadelerini kullandı.