Elazığspor Yönetimi İstifa Etti

Elazığspor yönetimi alınan karar sonrasında istifa ettiğini açıkladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada; “imkansızlıklara rağmen fedakarca kulübümüz için yönetim kuruluyla beraber mücadele eden teknik ekip, futbolcular ve kulüp çalışanları için yeni bir sayfa açılması adına yönetim olarak bugün itibarıyla görevi bırakma kararı almış bulunmaktayız” denildi.

Elazığspor Yönetimi İstifa Etti

Elazığspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada kulüp yöneticilerinin istifa ettiği bildirildi.

Elazığspor Kulübü tarafından yapılan açıklama şöyle; 

Saygıdeğer Elazığ Halkı,vefakar Elazığspor Taraftarı, bilindiği üzere Ağustos ayından beri bu Şerefli Kulübün Yönetimini; dürüstlük ilkelerinden sapmadan, alışılagelmişin dışında kurumlarla ve geçmişle çatışmadan yürütmeye çalıştık.

Göreve geldiğimizde geçmiş borç yükü haricinde, idare boşluğu nedeniyle kampta sorunlar yaşamakta olan takımımızla ilgili olarak tüm spor kamuoyunda ilk hafta sahaya bile çıkamayacağı konuşulmakta iken takımın formasının tescilinden, futbolcu lisanslarının çıkarılması gibi yapılması zorunlu işlemleri bir hafta gibi kısa bir sürede gerçekleştirerek, takımımızın Lig’e başlamasını sağladık.

"60 AYRI BORÇ DOSYASI İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI"

Devamında transfer yapabilme izni alınabilmesi için yürütülen çalışmalarda yoğun çaba gösterilmiş, ancak sonuç alınamayacağı görülünce önceki yıl takımımızda yer alan oyuncularla  geçmiş yıllardan alacaklarını alamamış olmalarına rağmen daha az ücretlere razı edilerek tekrar anlaşma yoluna gidilmiş ve ileride de görüleceği üzere ligi orta sıralarda bitirebilecek bir takım oluşturulmuştur.

Ardından yaklaşık 60 ayrı borç dosyası için görüşmeler  yapılmış, yönetici ve kulüp çalışanlarının gayreti, alacaklılarımızın anlayışı ve yapılan bir kısım ödemelerle, takımımız için hayati önem taşıyan kulüp lisansı alınmıştır.

Böylece kulüp ve camiamızda artı bir motivasyon sağlanmasına rağmen gelinen süreçte görülmüştür ki; yönetimimizin sağladığı ve diğer unsurların sağladığı kaynaklarla, geçmişten gelen ve her geçen gün faizlerle artan bu borç yükünden kurtulmak imkansız hale gelmiştir.

 "GÖREVİ BIRAKMA KARARI ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ"

İşte özetlenen bu süreçler ışığında; imkansızlıklara rağmen fedakarca kulübümüz için yönetim kuruluyla beraber mücadele eden teknik ekip, futbolcular ve kulüp çalışanları için yeni bir sayfa açılması adına yönetim olarak bugün itibarıyla görevi bırakma kararı almış bulunmaktayız.

Bizler yeni borçlar oluşturmadan, kulübümüzün hakkını her daim koruyacak yönetimlerin yanında, gözbebeğimiz olan bu kulübe zarar verecek her oluşumun karşısında olacağımızı bildirir, tüm Elazığspor camiasından haklarını helal etmelerini diler, Saygılar sunarız. Elazığspor Yönetim Kurulu..." şeklinde açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 22:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kulis
Kulis - 5 yıl Önce

Aslen Bingöllü büyük bir mütaitin Elazığspor Başkanı olacagı konuşuluyor doğrumu acep

Veysel
Veysel - 5 yıl Önce

Defolup gıtsınlerler

nihat
nihat - 5 yıl Önce

Konu mankeniydi. İstifasını çok geciktirerek büyük zararlar verdi.

Mesut
Mesut - 5 yıl Önce

Bu adam başkanlık yapacak kapasitede biri değildi

Mesut
Mesut - 5 yıl Önce

Bu adam başkanlık yapacak kapasitede biri değildi

SIRADAKİ HABER

banner137