Elazığspor’da Geleceğe Umutla Bakılıyor

Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır ile Teknik Direktör Alaatin Tutaş ve futbolcular Feyzullah, Yiğit ve Yağızcan, bordo beyazlı kulübün ligde kalacaklarına oldukça eminler. Galibiyet serilerinin devam edeceğini belirten futbolcular, taraftarların da aralarına katılmalarıyla bunu başaracaklarını söylediler

Elazığspor’da Geleceğe Umutla Bakılıyor

Elazığspor’da Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıkları devam ederken, mikrofonlarımıza konuşan kulüp başkanı Serkan Çayır, takımının düşmeyeceğini belirterek, taraftarlar olarak bütünlüğü sağlamaları gerektiğini söyledi.

Elazığspor teknik direktörü Alaattin Tutaş da yaptığı değerlendirmede, hedeflerinin takımı layık olduğu yere getirmek olduğunu belirtirken, erteleme kararının zihinsel olarak moral olduğunu söyledi.

Elazığsporlu futbolculardan Feyzullah Şahin Güneş de çok büyük bir camiaya geldiklerini belirtirken, Kâhta 02 spor maçından da çok büyük hakem hataları olmasına rağmen galip ayrıldıklarını belirterek, devamının geleceğini söyledi.

Genç kaleci Yiğit Kafkasyalı ise Kâhta’da iyi bir maç yaptıklarını belirtirken, serinin devamını istiyoruz diye konuştu.

Futbolculardan Yağızcan Erdem de çok iyi bir aile ortamı olduğunu belirttiği Elazığspor’da çıkışlarının devam edeceğini söyledi.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137