24 Ocak’ta ilimizde meydana gelen depremin ardından ligden çekilen ancak yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde devam ettiren 2. lig Temsilcimiz Elazığspor, hazırlık maçlarına devam ediyor.

Bordo-Beyazlılar yeni sezon hazırlıkları kapsamında Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi ile Elazığspor U-17 ve U-19 Karmasıyla hazırlık maçları yaptı…

Elazığspor Tesisleri Üst Sahası’nda oynanan ilk hazırlık maçında Spor Lisesi ile karşılaşan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

Saat 13:00’te başlayan maçta, Elazığspor A Takımı, Spor Lisesi karşısında Ahmet Doğan, Murathan, Ömer Faruk , Onur, Burak Solakel, Kadir Bekmezci, Murat Ceylan, Kadir Taşoğlu, Muhammed İldiz, Cihan Canpolat ve Ömer Yıldız onbiriyle mücadele etti.

Bordo-Beyazlı Temsilcimize galibiyeti getiren golleri 18. ve 40. Dakika’da Muhammed İldiz ve 50. Dakika’da Kadir Taşoğlu kaydetti.

Saat 14:00’te U-17 ve U-19 Karmasıyla oynanan maça ise Ali Karataş, Eren Çinkılınç, Muhammet Düzgüner, Hebat Alan, Hasan Ekici, Muhammed Umut Akbulut, Selim Enes Özeren, Yusuf Ensar Poyrazlı, Fırat Ergün, Fırat Sefa Öncü ve Cihan Aslan tertibiyle çıkan Elazığspor A Takımı, altyapı karmasına 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Altyapı Karmasına galibiyeti getiren golleri ise 45. Dakikada Can Kılıç ve 57. Dakikada Anıl Sinan kaydetti.

Temsilcimiz Elazığspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Cuma günü İlimiz 1.Amatör Küme Takımlarından Abdullahpaşaspor ile karşı karşıya gelecek.