Elazığspor’un transfer yasağı kaldırılacak mı?

Spor kamuoyu bu sorunun cevabını merakla ve sabırsızlıkla bekliyor.

Transferin bitimine sayılı saatler kala “Ya tamam, Ya devam” boyutuna gelen Bordo-Beyazlı ekibimizde, transfer engelinin kaldırılması için yapılan görüşmeler devam ediyor.

Önünde, transfere engel toplamda 38 dosya bulunan ve gerek muhataplar gerekse de avukatlarla yoğun görüşmelerin yaşandığı Elazığspor’da transferin açılıp-açılmayacağı Çarşamba günü netlik kazanacak.

Hem görüşmeler hem de süreci takip etmek üzere İstanbul’da bulunan Kayyum Başkanı Sebahattin Devecioğlu’nun yanı sıra eski kulüp başkanlarından Selçuk Öztürk ile Hacı Murat Yümlü’nün de ayrı ayrı olarak alacaklılarla görüştükleri öğrenildi.

Alınan bilgilere göre son 48 saat öncesinde birkaç dosya dışında sorun kalmadığı bildirilirken, transfer engelinin muhtemelen Çarşamba günü kaldırılması bekleniyor.

Öte yandan adeta zamanla yarışan Elazığspor’da bir yandan da transfer görüşmeleri yapılıyor.

Transfer engelinin kaldırılması ihtimaline karşılık kısa zamanda transfer yapması gereken Bordo-Beyazlı ekibimizde, bazı isimlerle görüşmeler yapıldığı ve transfer yasağının kaldırılması halinde vakit kaybetmeden belirlenen futbolcularla mukavele imzalanacağı ifade ediliyor.