Elazığspor’da Sefer Yılmaz’la Devam Edilecek Mi?

Birevim Elazığspor’da yeni sezon öncesinde teknik direktör belirsizliği de devam ediyor. Başkan Öztürk’ün Sefer Yılmaz’la devam etme isteğine rağmen, bazı isimlerle de görüştüğü ifade ediliyor.

Elazığspor’da Sefer Yılmaz’la Devam Edilecek Mi?

Birevim Elazığspor’da Teknik Direktör konusunda da belirsizlik yaşanıyor.

Geride bıraktığımız sezonun son 4 haftasında Elazığspor’da göreve başlayan ve oynattığı pozitif futbolla otoritelerin beğenisini kazanmasına rağmen takımını kümede tutmayı başaramayan Teknik Direktör Sefer Yılmaz konusunda geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Başkan Selçuk Öztürk, Sefer Yılmaz ile yola devam edileceğini belirtmişti.

Ancak bu gelişmenin ardından konuyu masaya yatıran Elazığspor Yönetim Kurulunun gündeme gelen bazı isimlerle temas kurduğu öğrenildi.



Alınan bilgilere göre, bu isimlerden birinin Uğur Tütüneker olduğu ve yapılan görüşmeden bir sonuç alınamadığı bildirildi.

Başkan Selçuk Öztürk’ün yapılan görüşmelere rağmen Teknik Direktör Sefer Yılmaz ile yola devam edilmesi yönündeki fikrinde ısrarcı olduğu öğrenilirken, Bordo-Beyazlı ekibimizde yeni sezon öncesinde teknik heyette bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezona Orhan Kaynak ile başlayan ve daha sonra ise Erhan Altın ve Serhat Gülpınar gibi isimlerle çalışan Birevim Elazığspor, son olarak da Sefer Yılmaz ile sezonu tamamlamıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137